Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: sx1 java ve sis araçları
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
https://market.benqmobile.com/portal/mai...3001&xid=6

8 parça halinde 25'er mb 200 mb ben indiremedim. denemek isteyen buyursun...

içinde emulator de var sanırım....
baba bu ne işe yarıo acıklarmısın java ve sıs in ne oldugunu bılıorum ama?
java ve sis programları geliştirmek için(sx1 uyumlu) siemensin hazırladığı bir paket..
çok teşekkürler Big Grin
acaba symbian7 uyumlu programları sx1 e uyarlamak içinmi eger öyleyse müthiş bişeydir
sanırım bunlar program yazmak için...... ama hazır üzerindede oynanabilir niye olmasın.... indirdim ben ama daha birşey yapamadım.. yazılım konusundada pek bir bilgim yok zaten.... içinde sanal bir tane sx1 var hoşuma gitti.. tel servisteyken onunla idare ediyorum....Smile
yaw sx1 in kendi java açan yazılımı çok yavaş,6 tane java oyunu kurulu iken,bir oyunu yarım saatte açmıyor.kendi prosundan daha stabil çalışan bir pro var mı?ne önerirsiniz?
sx1 in javası entegre javadır symb telefonlarda kullanılan ilk javadır dolayısıyla 2.0 olmadığından ne yazıkki istenilen performansı gösterememektedir..bildiğim kadarıyla bu proyla hallolalacak iş deil..
robotica Wrote:yaw sx1 in kendi java açan yazılımı çok yavaş,6 tane java oyunu kurulu iken,bir oyunu yarım saatte açmıyor.kendi prosundan daha stabil çalışan bir pro var mı?ne önerirsiniz?

sorun hafıza kartında ...
aynı uygulamaları tel hafızasına kurup mmc yi çıkartıp dene, hız artışını göreceksin ...
@öcü ve @cmert

eyvallah dostlar.nasilsa c: 12 mb bir de öle deneyeyim Smile

ikinize de birer +1 !
teşekkür
sagolasın iyi bişi
hata veriyor arkadaslar ben çözemedim bir yardım
@jofi

bende de hata veriyordu.yeni fw at düzeldiğini göreceksin.
teşekkürler
tesekkurler Big GrinBig GrinBig Grin;D:
teşekkürler kardeş
teşekkürler
Reference URL's