BENQ-SİEMENS'in el değiştirme söylentileri devam ederken yeni modeller gün yüzüne çıkıyor... Buda onlardan biri "oxyon"
bazı özellikleri; 3mp kamera(3x optik), vga ekran(640*480), qwerty klavye şimdilik belli olanlar bunlar.. ekran özellikle çok iyi ve zoom..
goruntu guzel
ipodu anımsattı
ve tusların hepsı sag tarafta sanırım bu bıraz zorlıycaktır kullanacıyı
teşekkurler
iyi çalışmalar
çok ilginç bir tel
inş en kısa zamanda Türkiye ye de gelir...
consept mi, gerçek mi belli değil.Tr de tutmaz.tuşlardan kaybetti bi kere, bizim millet farklılık sevmez ....
valla görünüş güsel olmasına güsel ama kullanışı nasıl acaba.. birazda soğuk bi görünüşü var bence

cmert Wrote:consept mi, gerçek mi belli değil.Tr de tutmaz.tuşlardan kaybetti bi kere, bizim millet farklılık sevmez ....
concept tende öte bu..... fake olduğunu öğrendim........
adigehalil Wrote:concept tende öte bu..... fake olduğunu öğrendim........
zaten sevmemiştim

SX1 SADECE TUŞ TAKIMI YÜZÜNDEN YAYGIN BİR KULLANICI KİTLESİNE ULAŞAMADA. ANLAŞILAN SİEMENS AKILLANMAMIS.BU MODELİN TUTACAĞINI SANMAM...
cmert Wrote:adigehalil Wrote:concept tende öte bu..... fake olduğunu öğrendim........
zaten sevmemiştim 
dizaynı benimde hoşuma gitmedi...haber olsun, site şenlensin....
ama öyle bir ekran iyi olurdu....vga
teknoloji tutulamıyor işte wayy bee
çok orijinal bir modelmiş...
alt tuşları biraz daha yakın olsaydı tam oyun telefonu olurdu (ngage gibi..) tüm tuşların sağda olması eksi bi özellik kim alır ki

Madem konu tekrar canlandı. 3x OPTİK zoom nedir ??
Yok artık. Cep telefonuna optik zoom koyan düpedüz aptaldır

HiJacker Wrote:Madem konu tekrar canlandı. 3x OPTİK zoom nedir ??
Yok artık. Cep telefonuna optik zoom koyan düpedüz aptaldır 

mesajdaki latifeyi anlamadım sanırım yada yanlış birşeyler var.....
Halil Anlatmaya çalıştığım: Dijital zoom doğal. Ama yerinden çıkarak öne doğru uzayan mekanik bir optik zoom çok saçma. Nerde görülmüş telefonda optik zoom.
Şimdi anladınmı

HiJacker Wrote:Halil Anlatmaya çalıştığım: Dijital zoom doğal. Ama yerinden çıkarak öne doğru uzayan mekanik bir optik zoom çok saçma. Nerde görülmüş telefonda optik zoom.
Şimdi anladınmı 
sharp kaç senedir optik zoomlu telefon üretiyor... nokianın yeni birkeç modelindede var... mercek elbetteki bir fotoğraf makinasındaki gibi girip çıkmıyor :