telefonumu servise yollamıştım ve nurani yuklu iken yolladım teli yapıp yolladılar ve şoyle yazmışlar:kullanıcı orj.olmayan yazılım yuklemiş müşteri memnuniyeti için garantili onarım yapıldı tekrarında ücretli onarım yapılır.neyse teli aldım dün akşam fw yuklemek için navi tuşuna bastım ve açma tuşuna bastım beyaz ekran çıktı ama ellerimi tuşlardan çekince biranda ekranda kapanıyo yani fw yuklemek için ekranı bi türlü açamıyorum acaba servise başka yazılımla yolladım diye siemens bayi bişey mi yaptı tele şimdi orj.yazılımla sürünüyom bi yardım edin arkadaşlar neden boyle oluyo fw yuklemem lazımmm
bı sorun yok benımkıde arada yapıo
bıraz dene acılıcaktır
sorun yok meraklanma bişey yapmamıslardır
Bu işlemi birde yandaki kamera tuşuna ve açma-kapama tuşuna aynı anda basık tutarak dene. Tabiki tel kapalıyken

arkadaşlar sorunumu tekrar yazıyorum ekranı açıyorum ama ellerimi çektiğim zaman biranda ekran kapanıyo zaten telde yeni geldi birkaç gün sonra şarj doluyken denesem olur mu??bilgisi olanlar cevapları bekliyorum fw yuklemem lazım boyle telin tadı cıkmıo bi yardım edin???
@HiJacker in de yazdığı gibi kamera kısayol + açma tuşu da işe yaramıyorsa aynen servise iade et ...
cmert Wrote:@HiJacker in de yazdığı gibi kamera kısayol + açma tuşu da işe yaramıyorsa aynen servise iade et ...
cmert aynen dediğiniz gibi yaptım ama acıldıktan sonra ellerimi çektiğim zaman kapanıyo birden hee bide şarj 2. seviyede bide servise bi daha yollayamam çünkü bilirsiniz daha önce yazmıştım nurani yuklu iken yolladım bidaha yuklenirse garanti dışı onarım yapılır dediler bu yuzden bi kısıtlama yapmasınlar acaba şimdi senin son cıkardığım fw yi yuklicem ama şansıma edeyim olmuyo kesilikle yuklemem lazım boyle tel bişeye yaramıyo
gizli.ajan_sx1 Wrote:cmert aynen dediğiniz gibi yaptım ama acıldıktan sonra ellerimi çektiğim zaman kapanıyo birden hee bide şarj 2. seviyede bide servise bi daha yollayamam çünkü bilirsiniz daha önce yazmıştım nurani yuklu iken yolladım bidaha yuklenirse garanti dışı onarım yapılır dediler bu yuzden bi kısıtlama yapmasınlar acaba şimdi senin son cıkardığım fw yi yuklicem ama şansıma edeyim olmuyo kesilikle yuklemem lazım boyle tel bişeye yaramıyo
bana kalırsa servis yolu gözüküyor.
bir daha neden yollayamayasınki??sonuçta şu an SX1inde official FW yüklü durumda buna kim ne diyebilir.servis bir daha unofficial fw ile servise yollarsan garanti dışı kalır demiş.neyse uğraş bakalım belki bişey çıkar

walla cmert dün aldım servisten şimdi bidaha yollarsam ayvayı yerim bizimkilerle kapışıom zaten şu tel yuzunden servise yollasam ne dicemki bide bunun yuzunden bi hafta serviste kalıcak offf başka yolu yokmu denemeye devam edicem yani desene
x55 kablo ile cihaza egold/ecore yükle peşinden yeniden navi+on tuşuna basarak fw'ni güvenli bir şekilde yükle o da olmuyorsa cmertin geçenlerde upload ettiği iboot programıyla dene. Genelde Egold kilidi koyuyorlar.
E-Gold a kilit haa ...
vay çakallar

bi yaşıma daha girdim , etti 23

SiemensMania Wrote:x55 kablo ile cihaza egold/ecore yükle peşinden yeniden navi+on tuşuna basarak fw'ni güvenli bir şekilde yükle o da olmuyorsa cmertin geçenlerde upload ettiği iboot programıyla dene. Genelde Egold kilidi koyuyorlar.
FW YUKLEME MODU ACILMIYO EGOLD CORE DEDİĞİN ŞEYİ NASIL YUKLICEM VE DATA KABLOYLA OLMAZMI
X55 kablo şat.usb ile olsa niye x55 peşinde koşalım ...
PEKİ TELCİLERDE OLUR MU BU KABLO VE YUKLEMESİ ZOR MU
gizli.ajan_sx1 Wrote:PEKİ TELCİLERDE OLUR MU BU KABLO VE YUKLEMESİ ZOR MU
mekana göre değişir.yüklemesi kolay ama doğru zamanda doğru kişiyi bulmak meselesi ...
cmert Wrote:gizli.ajan_sx1 Wrote:PEKİ TELCİLERDE OLUR MU BU KABLO VE YUKLEMESİ ZOR MU
mekana göre değişir.yüklemesi kolay ama doğru zamanda doğru kişiyi bulmak meselesi ...
NASIL YANİ
Siemens zor bir cihazdır.her telefoncu anlamaz.anlayanı bulmak meselesi diyorum.
cmert Wrote:Siemens zor bir cihazdır.her telefoncu anlamaz.anlayanı bulmak meselesi diyorum.
TAMAM COK SAOL VERDİĞİN BİLGİLER İÇİN BAKALIM NASIL YAPCAM BU İŞİ İİ AKŞAMLAR
gizli.ajan_sx1 Wrote:cmert Wrote:Siemens zor bir cihazdır.her telefoncu anlamaz.anlayanı bulmak meselesi diyorum.
TAMAM COK SAOL VERDİĞİN BİLGİLER İÇİN BAKALIM NASIL YAPCAM BU İŞİ İİ AKŞAMLAR
İstanbuldaysan 0216 449 60 33 Murat bey ya da Hilmi beyle görüşüp selamımı söyleyebilirsin. Sorunun çözümlenir

SX1'ini boş yere kasaplara teslim etme
herkese teşekkürler tel oldu fw yukledim
Nihayet

Senin adına sevindik.
hayırlı olsun hocam güle güle kullan artık yeni fwli SX1 ni...
darısı başıma