Arkadaşlar bu kez yaptığım test direkt son kullanıcı testi-
Kullanılan malzeme:
SX1 Black Edition Modem variant B204, MMI Board 32 Mb Flash Egold/Ecore Version 1.1, OMAP 310 Std. Palm Edition
Std-Map/SW: 1/15
D-Map/Prov:1/1
SVN: SX1_GREECE-TURKEY_RETAIL-uk-el-tr_15_0001_service
Uygulanan patchler: Overclock Patch 144 mhz (Standart OMAP 310 hızı)
Increase C: up 11.5 Mb patch
Joystick speed up patch
Kullanım süresi 1 hafta
Şuanki durum:
Telefonun MMI board ve çevresinde default kullanım sırasında aşırı derecede ısınma. Mp3, GPRS, Bluetooth gibi uygulamalarda ısı daha da artmakta.
SIEMENS Mobile yazısı ekranda görünmesine rağmen ışıklar sönük ve zaman zaman açılamama durumu.
Testte inada devam edersem sanırım MMI board yanacak ama SX1 kardeşliğine feda olsun.
benim SX1 de UP2 yüklü
işlemci "Önemli uyarı 1" den itibaren 120 mhz.
ama bunu uzun zamandır görüyorum ki, açılışta Siemens Mobile yazısı çıkıyor ve 1 sn sonra ekran ışığı sanki 1 derece kısılmış gibi oluyor.
yani ilk anda açılırken kuvvetli bir ekran ışığı ile açılırken, 1 sn. sonra ekran ışığı sanki 1 kademe kısılmış gibi olup açılmaya devam ediyor
Yalnız şu da var ki; ben bunu çok uzun zamandır farkettim ve sadece up2 de değil, diğer fw lerde de oluyor.
sanırım önemli birşey değildir!
Değil mi?
kaan abiye teşekkür ederim
çok saol
hzı arttırmamalıyız demekkı
kesinlikle
35cem35 Wrote:benim SX1 de UP2 yüklü
ama bunu uzun zamandır görüyorum ki, açılışta Siemens Mobile yazısı çıkıyor ve 1 sn sonra ekran ışığı sanki 1 derece kısılmış gibi oluyor.
yani ilk anda açılırken kuvvetli bir ekran ışığı ile açılırken, 1 sn. sonra ekran ışığı sanki 1 kademe kısılmış gibi olup açılmaya devam ediyor
Yalnız şu da var ki; ben bunu çok uzun zamandır farkettim ve sadece up2 de değil, diğer fw lerde de oluyor.
Değil mi?
Evet o önemli değil. Telefon ilk açılışta initialization yapıyor. Voltaj ayarlamalarını yapıyor. Boot durumuna geçince de güç işlemci ve flasha biniyor. Dolayısıyla ekrandaki voltaj düşüyor. Benim başıma gelense ışıklar hiç yanmıyor karanlık bir siemens mobile yazısı ve açılmıyor. Testi yarıda kesiyorum default fw yükleyeceğim. kalıcı bir hasar oluştu mu test etmek amacıyla.
35cem35 Wrote:benim SX1 de UP2 yüklü
Değil mi?
sende dimmer kurulu olmasın. çünkü bendede aynısı oluyor ( default 150 mhz ) fakat formatladığım zaman olmuyor. ve ekran ışığıyla ilgilenen tek pro dimmer.
elbette dimmer var (UP2)
ama önemli olan bir sorun teşkil etmemesi
her açılışta aklıma takılıyordu ama şimdi daha huzurluyum
Teknik cevap için SimensMania'ya,
Önerin için de sana çok teşekkür ederim 3310!
Bizi aydınlattıgınız için teşekkürler 3310 ve diger arkadaşlar
bende bayağ bi süredir 144 mhz kullanıyordum şimdi 120 ye çekeceğim..acaba bu işlemin işlemciye bi zararı olurmu??
Hiçbir zararı olmaz, bilakis yararı olur

bişey değil
Quote:" sx1 firmware solutions center "
nerede bu merkez ??
edit : şimdi de area olmuş

sende şimdi bizi bozma cmert

kendi çapımızda takılıyoz işte
center biraz iddialı oldu o yüzden değiştim..