Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: MMC Şifre Çözme
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Öncelikle telefonumuza Psiloc - eFileManager programını kuruyoruz. ( Psiloc - eFileManager programını sitemizin Download bölümünden bulabilirsiniz )

Telefounumuza Psiloc - eFileManager programını kurduktan sonra programı calıştırarak

C: üzerinde Find-Simple seçeneği ile mmcstore dosyasını aratıyoruz. Psiloc - eFileManager programı aracılığı ile bulmuş olduğumuz mmcstore dosyasını telefonumuzda çalıştırma imkanımız olmadığı için Bluetooth yardımı ile bilgisayarımıza yolluyoruz. Bilgisayarımıza yollamış olduğumuz dosyayı birlikte aç seçeneği ile Not Defterinde açıyoruz ve önümüze ekteki resim gibi bir pencere çıkıyor.
bluetooth'u olmayan arkadaşlar mmcstore dosyasını telefonda çalıştırma imkanımız var bu çok basit c:/system/ parametresi içersindeki mmcstore dosyasının adını mmcstore.txt olarak değiştirmek artık dosya NotPad de açılacaktır M!ü gibi bişeyler yazıyo ondan sonra gelen metin hafıza kartınızın şifresidir oke.
Bilgi için teşekkürler KaTRaN01 ,

araştırmacı birisisin gerçekten Smile
saol yardımcı olabildiysem ne mutlu bana Thumbup
arkadasım benım sx1 im var o hafızaya gecme programını bana yollarmısın ama çabuk please bahadirkocarslan@mynet.com adresim
bende mmc store diye birşey yok ama yazma koruması halen devam ediyor bir yardım edin 1 gb hafıza kartı boşa gidecek yoksa
Bu yöntem sadece mmc kart'ın şifrelendiği telefonda geçerlidir....Başka bir telefonda olmaz.....Emek için teşekkürler.....
Tşkler sagolun
Ya şifreyi bulmayı öğrendim ama karta nasıl şifre konulur bilmiyorum Big Grin bana şifre koymayı öğretecek bi gönüllü varmı acaba?
Reference URL's