Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: size gore en karizmatik telefon....
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
ben aslında ilk başta sx1 cıkmadan gordugum ilk symbianlı tel 3650ye hastaydım?telin tipi cok hostu tuş takımı fln..ama kumanda gibi birşeydi..sx1 almadan once aklımda iki tel wardı ya sx1 yada nokia 7600 oda sx1 gibi,,tusları yanda ama tel kare gibi bişey,..SE p900 cok hosuma gitmişti ama fiyatı biraz tuzluydu..bence en karizmatik 3 tel soyle...
1-tabikide sx1..(wede aldığımdan cok memnunum...)
2-nokia 7600
3-nokia 3650(büyüklüğü dışında...)
sx1 ajan Toungue
bencede
ama su sgx75 de fena deil haa
Big Grin
ewet oda cok hos..ondada symbian warmı??
yok heralde.siemensin symbian kullanan tek teli sx5dir
Şu an Benq-Siemens in ürettiği tüm modeller karizma.özellikle EL71 e bitiyorum.

Siemens te ise SL45i karizma kavramını yeniden yaratan bir cihazdı.

SX1 i ise hiç katmıyorum ... Big Grin
cmert Wrote:Şu an Benq-Siemens in ürettiği tüm modeller karizma.özellikle EL71 e bitiyorum.

zevkli adamsın el71 almayı düşünüyorum....
sl45i şu an kullanmaktayım...
sx1 sahibim ama kullanamıyorum....(değişimde)...
bende siemens c35 wardı(tam karizma) ama kasasını mahvetmiştim we yan sanayi kasalar yuzunden o telden hewesimi alamadım?şimdi sıfırı olsa kullanırım..
bide sl45 deilde bende me45 wardı oda muthişti !!hafıza kavramını ben ilk o telde gordum,ses kayıtlarını,resimleri fln ayrı ayrı klasorlere koyuyordu..bide en guzel yanı onunda usb kablosu wardı,,we paintte yaptıgınız resimleri(tabi renk kawramı yok o zamanlar) tele atabiliyordunuz..heralde sl45le ozellik olarak aynıydı tek fark me45'in suya,toza dayanıklı olmasıydı...
adigehalil Wrote:
cmert Wrote:Şu an Benq-Siemens in ürettiği tüm modeller karizma.özellikle EL71 e bitiyorum.

zevkli adamsın el71 almayı düşünüyorum....
sl45i şu an kullanmaktayım...
sx1 sahibim ama kullanamıyorum....(değişimde)...

öyleyimdir Toungue
SL45i bulsam bi tane e ben alıcam ... içimde uhde kaldı Sad
cmert abi SL45i ilk mp3 çalan teldi demi?pardon ben s45 ile karıştırdım...
BuZz Wrote:cmert abi SL45i ilk mp3 çalan teldi demi?pardon ben s45 ile karıştırdım...

sanırsam öyleydi ...
işte c35..
[img][Image: f3c6d3a245.jpg][/img]

[img][Image: 20d9cba98f.jpg][/img]

wede me45..
[img][Image: a3fc5f0869.jpg][/img]

[img][Image: 7f5d4ae4ff.jpg][/img]

zamaninda ikisindende hewesimi alamadım...şimdi sıfırlarını bulsam hemen alırım heralde...
buda nokia 7600

[img][Image: d2c296669f.jpg][/img]

buda 3650(bunu herkes biliyordur heralde..)

[img][Image: 451cb67676.jpg][/img]

[img][Image: 8d7ba22f8d.jpg][/img]
yıl 2000 yılıydı....

[Image: sl45ii.jpg]

birçok üretici henüz ceptelefonu kavramını kavrayamamışken siemens bunu bir adım daha ileriye götürdü. ve multimedia telefonların atasını bu kadar küçük bir boyutta üretti. multimediacard ın ne olduğunu birçoğumuz bilmezken bu ufacık cihazın içine dahil edildi. 2006 yılındayız; ceptelefonlarının çoğu 512 mb ve üzeri kartlarda sorun çıkartırken bu küçük canavar sorunsuzca 1 gb kart ile çalışabiliyor.....

ayrıca bu cihazda ilk kez java ve gprs kullanıldı....
işte budur ya ...
Siemens ilklere imza atmayı iyi bilir ...
@BuZz

o takozların güzide forumumuzda işi ne??
Bende SL45i ilk Mp3 çalabilen cep telefonu olarak hatırlıyorum.

özellikleri bir yana tasarımı beni hala kendine çeken 7610...

[Image: 7610.jpg]

bu arada GD93 ümü de unutmadım Smile
[Image: con_han_panasonic_gd93.jpg]
EL71 ... Özellikle malzeme kalitesi ...

[Image: pic22.jpg]

[Image: el71-1.jpg]
fırçalanmış aluminyum yüzey......bu telede hastayım...

yalnız cmert bilmen gereken bir şey var bu tele testpointsiz yazılım atamazsın patchleyemezsin... henüz kırılamamış sistem......
Bu konunun yeri burası değil.Tartışma bölümüne açılsaydı daha iyi olurdu...Bura Sx1 Forumu..
mantıklıToungue
cmert Wrote:@BuZz

o takozların güzide forumumuzda işi ne??

nokiaları diyorsun demiii..7600 sx1'e benziyor(tuş takımı) die koydum..3650 ise tuş takımına hastayım..ama haklısın ikiside takoz..
adigehalil Wrote:yalnız cmert bilmen gereken bir şey var bu tele testpointsiz yazılım atamazsın patchleyemezsin... henüz kırılamamış sistem......

onu alanlar düşünsün ... peki gprs üzerinde fw upgrade neyin nesi ??
sx1 deki gibi değil onlar... pc dende fw upgrade yapabiliyorsun ama şimdiliik patching yok... onu da çözerler de zaman lazım biraz......
Sonic Wrote:Bende SL45i ilk Mp3 çalabilen cep telefonu olarak hatırlıyorum.

özellikleri bir yana tasarımı beni hala kendine çeken 7610...

[Image: 7610.jpg]

bu arada GD93 ümü de unutmadım Smile
[Image: con_han_panasonic_gd93.jpg]

sonic dostum o gd93 cok hafifti demi?,bizim arkadaş kaç kere kaybetme tehlikesi geçirmişti..bide ilk polifonik panasonic'in o serisinde wardı ama adı polifonik değildi.. bide o gd serisinde ekran renkleri değişiyodu..o zamanlar en baba ozelliklerdendi..
Pages: 1 2 3
Reference URL's