Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: SX1_CMERT-TURKIYE-RETAIL-uk-el-tr_15_UP_3
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
SX1_CMERT-TURKIYE-RETAIL-uk-el-tr_15_UP_3

[Image: anaqw5.jpg] [Image: menu1en8.jpg] [Image: menu2pd2.jpg] [Image: aramagl8.jpg] [Image: mp3ry3.jpg]

[Image: 1pc4.jpg] [Image: 2yi4.jpg] [Image: 3xw6.jpg] [Image: 4pq7.jpg]

!!! Yükleme yapmadan önce linke eklediğim program ile flashınızın boyutunu öğrenip, uygun yazılımı yükleyin.
programı Sx1inize gönderip 1 defa çalıştırın !!!

> SX1 FLASH < veya http://download.teknomag.com/index-dno-242.htm

> FLASHI 32MB ÇIKANLAR İÇİN veya http://download.teknomag.com/index-dno-241.htm

> FLASHI 24MB ÇIKANLAR İÇİN veya http://download.teknomag.com/index-dno-240.htm

UP_2 ' den Farklı Olarak ;

> 120mghz standart işlemci hızı.
> Yeni nesil SX1_Speed programı eklendi.(istediğiniz değeri seçip kaydediyorsunuz ve SX1 kapanıp acıldığında dahi o değerde kalıyor)
> Dimmer güncellendi.(v0.95)
> A: sürücüsüne fonksiyonel programlar eklendi.(kurulum dosyası olarak)
> BMImages.mbm (arama animasyonu) değiştirildi ve c: ye alndı.
> Görüşme sırasındaki ahize sesi arttırıldı.(hoparlör için tehlike arzetmemektedir.)
> Menü tuşu basılı tutma süresi düşürüldü.(900 ' den 500milisaniye ye)
> Avkon.mbm içindeki önemli ikonlar değiştirildi.(bluetooth,kulaklik,mesaj,tuş kilidi,alarm,sessiz,usb ikonu)
> Uyg. yöneticisi ikonu değiştirildi.
> Tuş kilidi etkinlik mesajı iptal edildi.
> Orjinal kulaklık olmaksızın radyo dinlenebilme.(port girişine uyan  herhangi bir siemens soketi yeterli.)
> Developer menu eklendi.
> Menü dizilimdeki ufak sorunlar giderildi.
> Renk paletleri yeniden düzenlendi.
> Orjinal fonta dönüldü.
> Mp3 çalar skini değiştirildi.

------------------------------------------------------------------------------

> ÖNCEKİ ÖZELLİKLER

* Telefon hafızası 12mb ye çıkartıldı (32MB lik flashlarda)
* yeni ikonlar
* startup.mbm (açılış animasyonu) c: ye aktarıldı
* splashscreen.mbm (açılış resmi) c: ye aktarıldı
* photoalbum (görüntüler menüsü ikonları) c: ye aktarıldı
* +2 renk paleti (+2 adet eidpic resim desteği renkler blue sky ile aynı)
* eidpic.mbm c: ye aktarıldı
* avkon.mbm ve avkonex.mbm (batarya ve sinyal göstergeleri) c: ye aktarıldı
* analog saat c: ye aktarıldı
* menu_folders c: ye aktarıldı
* mesaj ikonları c: ye aktarıldı
* scriptinit.txt (format komutları) dosyası a: ya aktarıldı
* duvarkağıdı seçmeden backgroundimage.mbm dosyasını direk c:/system/data içine atabilirsiniz
* format attıktan sonra tarih ve saat bilgilerinin silinmesi iptal
* no/tuşları kiltle ile restart
* artırılmış fotoğraf kalitesi
* radyo frekans 87.5-108.0 'ten 53.9-131.1'e çıkarma
* hızlandırılmış joystick
* artırılmış kulaklık sesi
* ana ekrandaki yatay ve dikey çizgiler iptal
* flash SMS (mesaj yazıp no yu girdikten sonra, seçeneklerden "alıcı ekle" derseniz msj karşı tarafa hücre yayın mesajı gibi açılmış olarak gider)
* artırılmış video ve ses kayıt süresi
* ileri-geri alma hızı artırılmış MP3 player
* circular menu (menüde veya bir uyg. seçenekler kısmında, ilk ve son sekmeye direk geçiş)
* SIM kart değişiminde arama kaydı slinmesi iptal
* orj. dosya yöneticisinde A,D,Z ve system klasörleri görünme
* değiştirilebilir alarm ve calender tone
* program yüklerken çıkan gereksiz sorular iptal
* hoparlöre geçerken çıkan soru iptal
* aranma sırasında direk çıkan zil sesi

> YAZILIMIN YÜKLENMESİ

* Öncelikle bataryanız 6-7 kademe dolu olsun.yükleme öncesi yedek alın.rar klasöründen çıkardığınız usb driver ı pc nize tanıtın (SX1 i joysticke basarak açın ve usb kabloyu bağlayın.windows "yeni donanım bulundu" uyarısı çıkacaktır.usb driver klasörünü gösterip tanıtma işlemini bitirin.) daha önce tanıtanların bu işlemi yapmasına gerek yoktur

* SX1_CMERT-TURKIYE-RETAIL-uk-el-tr_15_UP_3.exe yi çalıştırıp "serial config" ten "usb 0" ve "usb only" yi seçin ve bu kısmı kapayın.soldaki kutular resimdeki gibi kalsın ve start a basın.yaklaşık 10-15 dk sonra program açık yeşile döner ve "all done" mesajı verir.artık kabloyu çıkarıp,SX1inizi açabilir;yeni yazlımınızın tadına varabilirsiniz.afiyet olsun

[Image: adszqh2.jpg]

> NOT :
* format komut dosyasını a: ya aldığım için *#7370# ile format atmayınız.format için * + # + açma tuşu kombinasyonunu kullanınız.aksi takdirde tekrar fw yüklemek zorunda kalabilirsiniz.
* A: ya kurduğum standart programlar E: veya C: de var ise yazılımı yüklemeden önce kaldırın.
* Oluşabilicek sorunlardan bu yazlımı yükleyen kişi sorumludur..
cmert dostumBig GrinBig Grin yeni fw hayırlı olsun hepimizeSmile..şimdi indiriom hemen denicem...ellerine sağlık..Big GrinBig Grin
hayırlı olsun...eline sağlık...

bide kafana.........
cmert tekrar ellerine sağlık..aslında sen up_2yi bizim için duzenlenmiş hale getirmişsin bu up_3de,,bide ben avkon içindekileri ikonları ben değiştircektim,pacht fln yapcaktım ama uşeniyodum açıkcası..sen beni yerime hepsini yapmışsın saol...
cmerte yakişir hayirli olsun!Smile
Güle güle kullanın dostlar ...

@adigehalil

kafamı unutmadığın için ayrıca teşekkür Big Grin
saol cmertBig Grin
Cmert yine konuşturmuşsun....
Yanlız kararlıyım...Kendi fw mi kendim yapıcam..O yüzden senin A: yı editlemeyi anlatmanı bekliorum... Big Grin (Çünkü şu an pek beceremedim..Big Grin) Kendi özel ihtiyaçlarıma göre düzenlicem... En kısa zamanda A: yı editlemeyi anlatman dileyiyle....

Tekrar sagol ve emeğine saglık...
üstat emeğine sağlık. bakalım bizde denicez inşallah daha kısmet olmadı Smile
yine yapmışsın baba fw yi teşekkürler
saol teşekkürler
.sis halindeki temayı dosya yöneticisinden silersek hard formatlamı açıyoz yine yoksa nurani gibi mi??
cmert ellerine sağlık senin bi önceki fwye patch yapıp telefona attım telefon kafayı yedi birazadan senin fwyi indirip telefona yükleyecem inşallah telefon eski haline gelir tekrar teşekkürler...birde açılış kapanış startuplar yine aynımı...inşallah windows sx veya diğerlerinden yapmışındır...Smile
cmert bu fw.de yaparsı die dusunmustum ama yapmamışsın..nurani_04te video kaydedici turkceydi.o fwde a'dan pvcamcorder dosyasını e'ye kopyalayınca senin fwdede çalışıyodu,ama ben hafıza kartına format attım,,senin elinde warmı?yada nurani kullananlar buraya upload edebilirmi???(dosya yoneticisinden A/system/apps/pvcamcorder)
Mean_Machine Wrote:.sis halindeki temayı dosya yöneticisinden silersek hard formatlamı açıyoz yine yoksa nurani gibi mi??

tabi.yöneticiden kaldırırsanız SX1 formatlık hale gelir.aman dikkat!!

wolf_night Wrote:cmert ellerine sağlık senin bi önceki fwye patch yapıp telefona attım telefon kafayı yedi birazadan senin fwyi indirip telefona yükleyecem inşallah telefon eski haline gelir tekrar teşekkürler...birde açılış kapanış startuplar yine aynımı...inşallah windows sx veya diğerlerinden yapmışındır...Smile

açılış kapanış resimlerine takılma, nasıl olsa değiştirebiliyorsunuz ...

BuZz Wrote:cmert bu fw.de yaparsı die dusunmustum ama yapmamışsın..nurani_04te video kaydedici turkceydi.o fwde a'dan pvcamcorder dosyasını e'ye kopyalayınca senin fwdede çalışıyodu,ama ben hafıza kartına format attım,,senin elinde warmı?yada nurani kullananlar buraya upload edebilirmi???(dosya yoneticisinden A/system/apps/pvcamcorder)

dostum aklımda bi ton şey var.bırak onu da unutuvereyim. Smile
onemli diil dostum..sadece elinde o dosya olan warsa upload ederse die yazdım..
yoksa baştan bi nurani yukle sonra tekrar senin fw'yi yukle...uzun iş..
--DaNGeR-- Wrote:Cmert yine konuşturmuşsun....
Yanlız kararlıyım...Kendi fw mi kendim yapıcam..O yüzden senin A: yı editlemeyi anlatmanı bekliorum... Big Grin (Çünkü şu an pek beceremedim..Big Grin) Kendi özel ihtiyaçlarıma göre düzenlicem... En kısa zamanda A: yı editlemeyi anlatman dileyiyle....

Tekrar sagol ve emeğine saglık...

zaman bulursam anlatıcam ...
eline emeğine saglık çok çok teşekkürler
teşekkürler
off of içim gidiyo şu fw yi yükleyemediğime Sad
ellerine sağlık dostum coşku
harbiden fw yakışıklı olmuş, senin gibi Big Grin
ama ben daha up2 ye doyamadım, biraz daha takılayım
sonra UP3 e geçerim. Nasıl olsa arşivimde duruyor artık
Tekrar teşekkürler dostum!
@ cmert

abt square thumnail picture in calling status,did u use this patch ?

replace:21C30000D201000028000000B000000033000000:BEBC0000D201000028...................4EAB000022AE0000B6B70000

i apply this patch in 07102004-K1_SiemensvA114_signed but i dont know can it apply in other FW too

thank for your advice

br.

anuroj_007
yine döktürmüşsün ellerine sağlık

> Tuş kilidi etkinlik mesajı iptal edildi.

1985dekı tus kılıdı anımasyonunu kaldırdınmı yani
bu animasyonu kullanmak için ne yapmamız gerekir.
cmert kardes bu link calişmiyor abi indirilemiyor up3
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Reference URL's