Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Kurtlar Vadisi
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Arkadaşlar Necati Şaşmaz yine bir mafia dizisinde oynayacakmış diye duydum.Bu konuda bilgisi olan var mı?
Bilgim yok ancak Kurtlar Vadisi gibi potansiyel oluşturmak için çıkartılan diziler "Kod Adı" ve "Sağır Oda" isteneni verememiş. Türkiye'nin Necati Şaşmaz'a ihtiyacı var gözüküyor Smile
abartmayalım sıradan birisi bence?
Yok erkahn abartma amaçlı demedim, millet müptelası olmuştu dizinin başkarakterde Polattı. Şimdi yeni yapımlar tutmayınca çıkartır bi dizi oturur en tepeye reytinglerde.
walla baba ya doru soluon
benım cafeyede kımse gelmıodu persembe aksamları ya
bi dizi yuzunden Big Grin
insanlar önemli işleri varsa bile sallıolardı nası bişeyse artıkToungueBig Grin
<object width="425" height="350"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/F9--fYYu8hk"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/F9--fYYu8hk" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>
olmamış... video koyulmuyor herhalde......
jkomando kardeşim bu koymaya çalıştığın ne videosu kurtlar vadisini tiye alan bir mevzumu Smile bu arada ben polatı oldum olası sevmedim diğerinin ismi neydi oktay kaynarcanın canlandırdığı karakter. bence o daha iyiydi onun fıkra gibi ama ders içerikli lafları çok vardı Smile keşke öldürmeseydiler onu
zaten bitmemişmiydi tekrara gerek de yokToungue
benim duyumlarıma göre kurtlar vadisi devam edecek yeni adı "kurtlar vadisi güneydoğu" diyolar ...polat ıraktan geri donecek ve başka bi görev veriliyo zannedersem...bölüm basına 1 milyon dolar istiyolarmıs show tv ile anlaşmaya calışıyolar heralde
1 milyon dolarmı
dalga mı geçiolar nerde yaşıoruz biz?????
bu insanlar kim ki o kadar parayı hakettiklerini sanıolarmış?
İki tane zevksiz dizi diye mafya kursu izletiyor. Yurdum insanıda bunları bayıla bayıla izliyor. O polat rolünü oynayan sanat özürlüsü arkadaşta kendini birşey sanıp 1 Milyon $ istiyor.

Herşeye tamamda Türk lirası istesene kardeşim.
Hem nedir kardeşim 1 milyon yaa. Az paramı. Arkadaş kendini Bruce Willis sandı herhalde Big GrinBig GrinBig Grin
İmkansızı istemiş hadi hayırlısı. Ben olsam kapıdan kovardım Big Grin
Kurtlar Vadisi Irak , 19 Kasım saat 20:00 de KanalD de. Bakalım fener-bjk derbisimi daha çok izlenecek yoksa vadimi Smile
tabii ki vadi....
obi o necatiyi kendi sesiyle oynatsınlar filimde 1 adam izlerse ben adam deelim Smile))))))))
arkadaşlar kurtlar vadisi terör olarak yayınlanacakmıış 8 şubat perşembe günü saat 21:30da yayınlacak herkesin izlemesini tavsiye ederim şimdiden ii seyirler
Kurtlar Vadisi Irak'tan sonra, Kurtlar Vadisi Terör biraz basit gibi geldi. Bazı detayları iyi düşünmeleri lazım. Sağır Oda gibi, sadece oyuncularla giden bir dizi yerine, ince teknolojik detaylar, istihbarat yöntemleri vs. kullanmalılar.
Genelde gorusler böyle olur herzaman, yani bir dizinin devamı yada filmin oyuna çevrilmesi hüsranla karşılanır. Birde sanırım rtük çok fazla sıkıştırıyor Kurtlar Vadisini. Son olarak Kurtlar Vadisinde'de çok fazla teknoloji kullanılıyor aslında ama biraz James Bond vari teknolojiler. Bir anda adamın yerini saptamalar,hiç olmayacak kadar küçük dinleme aygıtları gibi..
, dizide gecen olaylarda hep birilerinin lehine birilerinini aleyhine bu ne dümen gercek hayatın tam tersini film yapmışlar ,mafya arıyorlarsa mafya dizisi yapıyorlarsa hayale meyale gerek yok yılmaz güneyi anlatan filmler yapsınlarda cümle alem dayı görsün ,,
Reference URL's