Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: 6600 joistick..
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
yaaww bugun 6600 joistick başını sordum..3-4 ytl diyolarr..siz ne kadara aldınız..
BEN VİTES TOPUZU TAKTIM..SANAYİ DEN 10 LİRAYA ALDIM ..
ŞAKA ŞAKA !
ODA SATILIYOMU YA, ÇOK ENTERESANTE !
Ben geçen sene 5YTL ye almıştım.İyi kazıklandığım için fiyatı unutmamışım Big Grin
yaww buradada oyle bi 3ytl ,bi 5ytl,,tutturabildiklerine..ama cem abi 500bin tl'ye almış..heralde bizde kazıklancaz başka care yok..
cem abi 50 kuruşa almıştı yani 5 yüzbin liracık
@cmert bu 5 tyl kazık da deil baba
başka bişey bu ama bulamadım şimdiToungue
ben 1 YTL ye aldım ankaradaysan sanada hediye edeyim Smile ucuz bulunca 5 tane almıştım belki takmaya uğraşırken içini fazla oyarım diye ama ilk denemede başarıya ulaştım. 4 ü duruyor Wink
yaww ben eskişehirdeyim ne yazıkki..
2 saat yol bişey olmaz Smile Ankara'dan eskişehire giden olursa haberleşirim senle.
tamam ama istersen sana adresi weriyim mektup olaraktan gonder...nasıl olsa zarfın içine sığar senin için sorun olmazsa..
şimdi internetten çıkıyorum. sen adresi pm olarak at ben yollarım ok Wink
Toungue
senin kota dolmuş heralde..gonderemiyor..
arkadaşlar yarın gideyim 10 tane alayım 500 binden
isteyen olursa bir şekilde yollamaya çalışayım
bu kadar aranan birşey olduğunu bilmiyordum
bu arada nereden aldığımı da söyleyeyim
İzmir Çankaya da eski bit pazarına giriyorsun
sağdan 3 ya da 4 üncü sokak başında köşe dükkan
ismi de 2001 ya da 2002 öyle birşeydi (yani rakam var isminin başında)
HiJacker Wrote:ben 1 YTL ye aldım ankaradaysan sanada hediye edeyim Smile ucuz bulunca 5 tane almıştım belki takmaya uğraşırken içini fazla oyarım diye ama ilk denemede başarıya ulaştım. 4 ü duruyor Wink

arkadaşım ben ankaradayım bana hediye edermisin
ya ne günlere kaldık!insanlar nelerden para kazanmaya çalışıyor ya!altı üstü saçma bi plastik parçası para etmez!geçen bende bi teknik servise sordum!varsa alayım dedim. tezgahtar getirdi, ücreti sordum, gerek yok dediler!yani ben beleşe aldıysam abilerim demekki bu plastik parçası para etmiyor!nasıl oluyorda gidip 1-2 milyona satıyorlar anlamıyorum!insan biraz vicdanlı olur.sat 25 ykr ye ona gücümüz yeter Smile zaten ederide anca o kadar belkide daha az çünkü ne de olsa nokia parçası...
Yavuzay Wrote:arkadaşım ben ankaradayım bana hediye edermisin

Özelden numaramı yolluyorum ara Kızılay'da buluşalım vereyim joystick i Wink
CoolClapping:drinks:karısık tost gibisi warmıBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
35cem35 abi orası 2000 iletişimdi sanırım,orda 6600 joystick şu anda 1ytl Smile
Reference URL's