Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: USB DRİVER TANITMA+FW YÜKLEME+PATCH ATMA (RESİMLİ ANLATIM)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Başlık yeterince açık Merak edenler buradan indirebilir.

Kolay gelsin.
iyi ettin kardeş bu konularda tekrar tekrar acemilere cevap vermek bazen ister istemez sıkıyo Smile
Önemli olan paylaşmak. Parmaklarımda tüy bitmişti anlatmaktan Wink İyi oldu.
lınkte bi sorun var baksanız
Şimdi denedim gayet güzel indiriliyor. Dosyada problem yok
link kopmuş
link sağlam...
arkadaslar sonunda pacht olayını cozduma ama ses arttırıcı pacht yaptım sx1 meup3 yukle hatta 3 tane sx1 var 2 sinede denedım fakat seste bir degısme yok bi yardımcı olurmusunuz
sağol arkadasım çokyararlı bir paylasım çok tesekkürler
arkads ya 1 haftalık uye olmak lazım dıyo daha yenı uyeyım ındıremıyorum
Bu dosyayı indirmek için 1 haftalık üye olman gerekmiyor ki. Hangi shareing sitesi 1 haftalık üyelik isterki Big Grin
sagol dostum bu iyi oldu her sx1 kullanıcısına lazım
hijacker çok saol ben sımdı bunu bluhotut cıhazından telefonuma atsam ? olurmu ??
o dosya sadece nasıl telefona fw atılacağını anlatıyor...

bi yolla istersen bluetooth ile belki olur...Smile
yanlış yere mesaj attım , ve silinmiyor...Shy
Çok teşekkürler iyi oldu anlatım.Ancak Winswup serice versiyon nerden bulunacak bu yüklenen fw programları değil mi?
arkadaştan yüklenecek dosyaları aldım ama nasıl yükleneceğini bilmiyordum arkadaşa çok yalvardım ama hiç yardımcı olmadı kafamı bozdu bende kendim yüklemeyi denedim ve başardım şimdi tel üzerinde her türlü fantaziyi denıyorum yinede paylaşım için teşekkürlerThumbup
abi muhteşemsin yaaa sen
bu tele yaptıklarımı bir nokia ya yapsaydım şımdiye kadar birkaçtane tel değiştirmiştim çok seçici davranarak bu teli aldım ve herkes içinde bir ayrıcalığım olsun istedim
boks_5 Wrote:bu tele yaptıklarımı bir nokia ya yapsaydım şımdiye kadar birkaçtane tel değiştirmiştim çok seçici davranarak bu teli aldım ve herkes içinde bir ayrıcalığım olsun istedim

haklısınız size katılıyorum
buyuksun kaptan bende bunu arıyordum hep yarıda kesılıyodu iş tum servetım ugrasım gıdıyodu gençligi aydınlattın basarılarının devamını dılıyoruz
bende henüz yüklemedim.gerçektende anlaşılır bir dille anlatılmış.emeğine sağlık zamanını harcamışsın.teşekkür ederim.
Reference URL's