10-23-2006, 11:23 AM
Sx1 kullanıcıları olarak Fw yaparken yaşadıgımız sorunları bi konu altında toplamayı düşündüm...İnşAllah yararlı olur...
İlk olarak ben başlıyım...
Bi cok kişinin bildigi gibi dün ilk kompleks Fw mi yaptım..
Daha dogrusu yapmaya calıştım....Bazı eksikleri var ama...Ve Usb kablosu ilk takıldıgında bi kez LoaderTherad sistem hatası verio...Daha sonra veri transferi yaparken de 2 saniye aralıklarla sürekli aynı hatayı verio....Ve asıl kotü yanı neden kaynaklandıgını bilmiorum...
2. sorunum Sx1_Speed prosuyla ilgili...Ama onun Sebebini ve çözümünü biliorum...Kullanılan hızı sabitlemek için sadece "setfreq.exe" dosyasını kopyalamıştım...Ama kullanılan hızı kaydetmediğini görünce bi daha inceledim ve Sx1_Speed pro su da farklıymış..O yüzden düzgün çalışmıomuşş..
(Cmert demek ki sadece setfeq.exe yi kopyalamak yetmiomuşş..
Neyse tecrube oldu benim için...
)
3. sorunum Dimmer açılışta otomatik başlamıo...Nedenini tam olarak bilmiorum..Ama ya 0.95 versiyonun bi sorunu olabilir..(Çünkü daha onceden 0.94 vardı ve gayet güzel çalışıodu.. ).. yada ben yanlış kopyaladım..
Tekrar yapacagım Fw de inşAllah bi daha bu sorunla karşılaşmam...
4. olarak palet ve Fw ismini değiştiremedim..(Nedeni palet anlatımının hemenpaylaşın gazabına ugraması...
)Bu sefer palet değiştirmede sorun yaşamıcam ama Fw ismini değiştirmek için hangi dosyayı editleyeceğimi bilmiorum...Ama zannediorum ki onu da aynı şekilde palette4.dll yi değiştirdiğimiz yolu izleyerek yapıcaz... Yani bu konuda da sorunum sadece Fw isminin hangi dosyada kayıtlı oldugu...
Şimdilik aklıma gelen ve karşılaştıgım sorunlar bunlar...İnşAllah sorunlarımın cevapları vardır..
Gercekten bu ilk Fw benim için buyuk bi tecrube oldu...
(Biraz sancılı da olsa...
)
Sonraki denemelerde daha stabil Fwler üretmek dileğiyle...
(Tüm yardımlarından dolayı Cmert, adigehalil, HiJacker ve diger arkadaşlara teşekkur ediyorum..)
Herkesin Ramazan Bayramı kutlu olsun...
İlk olarak ben başlıyım...

Bi cok kişinin bildigi gibi dün ilk kompleks Fw mi yaptım..
Daha dogrusu yapmaya calıştım....Bazı eksikleri var ama...Ve Usb kablosu ilk takıldıgında bi kez LoaderTherad sistem hatası verio...Daha sonra veri transferi yaparken de 2 saniye aralıklarla sürekli aynı hatayı verio....Ve asıl kotü yanı neden kaynaklandıgını bilmiorum...2. sorunum Sx1_Speed prosuyla ilgili...Ama onun Sebebini ve çözümünü biliorum...Kullanılan hızı sabitlemek için sadece "setfreq.exe" dosyasını kopyalamıştım...Ama kullanılan hızı kaydetmediğini görünce bi daha inceledim ve Sx1_Speed pro su da farklıymış..O yüzden düzgün çalışmıomuşş..
(Cmert demek ki sadece setfeq.exe yi kopyalamak yetmiomuşş..
Neyse tecrube oldu benim için...
)3. sorunum Dimmer açılışta otomatik başlamıo...Nedenini tam olarak bilmiorum..Ama ya 0.95 versiyonun bi sorunu olabilir..(Çünkü daha onceden 0.94 vardı ve gayet güzel çalışıodu.. ).. yada ben yanlış kopyaladım..
Tekrar yapacagım Fw de inşAllah bi daha bu sorunla karşılaşmam...4. olarak palet ve Fw ismini değiştiremedim..(Nedeni palet anlatımının hemenpaylaşın gazabına ugraması...
)Bu sefer palet değiştirmede sorun yaşamıcam ama Fw ismini değiştirmek için hangi dosyayı editleyeceğimi bilmiorum...Ama zannediorum ki onu da aynı şekilde palette4.dll yi değiştirdiğimiz yolu izleyerek yapıcaz... Yani bu konuda da sorunum sadece Fw isminin hangi dosyada kayıtlı oldugu...Şimdilik aklıma gelen ve karşılaştıgım sorunlar bunlar...İnşAllah sorunlarımın cevapları vardır..
Gercekten bu ilk Fw benim için buyuk bi tecrube oldu...
(Biraz sancılı da olsa...
)Sonraki denemelerde daha stabil Fwler üretmek dileğiyle...

(Tüm yardımlarından dolayı Cmert, adigehalil, HiJacker ve diger arkadaşlara teşekkur ediyorum..)
Herkesin Ramazan Bayramı kutlu olsun...

inşAllah daha sonra yeni fw ler yaparsam bunları sizlerle paylaşıcagıma söz veriorum...