Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
valla varmış heralde ama bizd yok ajan

saci Wrote:üsdatlar öncelikle merhaba yeni bir üye olarak!!!!!!!!
sx1 linux kurmak istiyorum ama öncelikle su videoları acamıyorum baska formata varsa upload edebilirmisiniz ve birde bende bu linux olayı karta kuruluyor anladıgım kadarıyla iki kart kulanıp biri linux digeri için symbian nı kulanabilirmiyim!!!!!!!!!!! şimdiden tşkür!!!!!!!!!
"k lite codec pack" gibi bir codec pack yüklersen izleyebilirsin. yada başka bir divx codec...
saol kutlu abi

IdontKnoW Wrote:hocam telefonda cmert up3 yüklü karta linux u kurdum n-gace mode yada pach yapmadım exe dosyasının isminide değiştirmedim ama direkt çalışıyor... ve ilk açtığımda pin kodu sormadan direk açtı!! daha stabil çalışan versyonları yokmu acaba ??mp3 ve videoları çalıştıramadım fat bölümü görmüyo sanırım linux..
pin kodunu sormadan açtığına göre symbian açıldıktan sonra dosya yöneticisi ile e:\LOAD_UBOOT.EXE çalıştırdın demektir. ngage patch ın amacı bu şekilde çalıştırırken ram in daha fazla olması. ama en temizi starter.exe yöntemi daha fazla ram kalması için
mp3 çalıştıran bende görmedim ne yazıkki. evet fat bölümle ilgilenmiyor linux
HaCkErLy Wrote:erkahn Wrote:sen dh deki soylumusun ajan?
Olabilir
evet! olabilir

ok hoşgeldin o halde

eyv.

bu linux 'un tam olarak artılarını ve eksilerini yazabilirmisiniz ?
artısı sadece görüntüleri yani grafikler bide mesaj kutusu güzel
eksileri saymakla bitmez ama
mp3 yok kamera yok radyo yok
yok yok şarjda 1 gün dayanmıo
Sx1_FoReVeR Wrote:bu linux 'un tam olarak artılarını ve eksilerini yazabilirmisiniz ?
Sayfaları okursan cmertin ve daha birçok arkadaşın tavsiyeleri var

beliyorum linux biraz gelişsin diye ama,
son zamanlarda pek bi gelişme yok..
evet aynen ruslardanda ses yok zaten

bizdede linux kullanmayı bilen yok

en azında mp3 desteklese o nada razıyım
not:bruce lee gördüm sanki

adamlar kaynak kodlarını paylaşmıyorlarki geliştirelim, rus olmalarındanmıdır nedir

SERRGE Wrote:Sorry! I can`t give you source...!
And you can`t compile this.. Free symbian SDK not have needed libs,and modules.
bahaneside hazır, compile edemezmişiz.. sorarlar adama sen nasıl compile ettin

herşey bi yana bence cmertin fwleri bu linuxtan katkat iyi

zet Wrote:adamlar kaynak kodlarını paylaşmıyorlarki geliştirelim, rus olmalarındanmıdır nedir
adamların hakkını yememek lazım, paylaşımda onların eline su dökemeyiz. mesela daha dün gibi hatırlıyorum tema nasıl yapılır sorusuna " sen bana resmi yolla ben sana tema yapıp atayım" dendiğini. elin adamı tema yapmak için proğram yapmış , bunu paylaşmış. bizim arkadaşımızsa o proğramı bizden kıskanıyor.
3310 Wrote:zet Wrote:adamlar kaynak kodlarını paylaşmıyorlarki geliştirelim, rus olmalarındanmıdır nedir
adamların hakkını yememek lazım, paylaşımda onların eline su dökemeyiz. mesela daha dün gibi hatırlıyorum tema nasıl yapılır sorusuna " sen bana resmi yolla ben sana tema yapıp atayım" dendiğini. elin adamı tema yapmak için proğram yapmış , bunu paylaşmış. bizim arkadaşımızsa o proğramı bizden kıskanıyor.
hmm beterin beteri var yani

ya halen bi ilerleme yokmu linux da mp3 falan ilerleme görsem hemen yüklicem de ilerleme yokki

eğer sadece mp3 desteklesin hemen yükleyecem

mp3 çalar allım sana

erkahn Wrote:mp3 çalar allım sana
mp3 çalarlı linux varmı?

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15