Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Linux on SX1
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
yok mp3 çaları ayrıyetten alcazBig Grin
ben hafıza kartına bölüm oluşturamıyorum.nedenini bilen varmı aşagıdaki gibi oluyor hafıza kartını seçemiyorum

[Image: load187816.jpg]
Aynı sorunları bende yaşamıştım.kesin ve en kolay çözüm MMC ni dijital fotoğraf makinesinde formatla Wink
bende winhexle format yaptım oldu ajanBig Grin
benim MMC ye winhex kăr etmemişti Smile
o kadar sağlam yaniBig GrinBig GrinBig GrinToungue
O kadar cinsti yani Big Grin
sx1 şowroma manyak fotolar ekledım oarayada bak ajanBig Grin
windows xp cd sini taktım kurulum ekranında hard disklerin olduğu yerde mmc yi görüyordu orda formatladım sonra programı açtım oldu.yükledimde linux u yanlız linux çalışırken telefonun altı ısınıyor.bu telefona zarar verirmi??
ben bu olaydan anlamadım şimdi xp cd sini neden taktın?
neyse işte bi şekilde sorunu çözmüş arkadaş
xp kurulurken hard diskleri bölümlere ayırdığın yerde hafıza kartınıda görüyordu.hafıza kartını orada formatladım
anladım teşekkürlerBig Grin
serkankurt Wrote:ben hafıza kartına bölüm oluşturamıyorum.nedenini bilen varmı aşagıdaki gibi oluyor hafıza kartını seçemiyorum

bu sorun bendede var arkadaşlar mmc card reader alsam iş görürmü acaba
murat18 Wrote:bu sorun bendede var arkadaşlar mmc card reader alsam iş görürmü acaba

blink nasıl yani blink
bu seviyeye kadar nasıl ve ne ile geldin peki blink
hp yazıcım var kart bozuk diyor
hmm .. anlaşıldı Smile
kart bozuk ise winhex ile formatla, fiziksel bir hasar yoksa düzelir Wink
arkadaşlar elinize sağlık güzel olmuş linux kurunca biraz yavaş çalışıyor sanki birde aceba linux kurar gibi windows mobile kurumazmı merak ettim
ah olsada windows mobile kursak. söylemesi bile güzel
ama hiç bir yerde öyle bir şey görmüş - duymuş değiliz
evet çok güzel olurdu bu arada linux ta iken kamera tusuna basınca telefon ekranı kilitleniyor en azında bende böyle oluyor
Matrix moduna geçiyor Smile hepimizde durum aynı, ayrıca MMC yi çıkarınca da aynı şey sözkonusu ...
arkadaşlar sx1 linux un yeni bir sürümü yada bir gelişme varmı ?
sürüm var ancka kutlu abiye zartzurt.tar.bz2 dosyasını bulamadık Sad
peki kamera ve mp3 gibi sorunlar hallolmuş mu ??bluetoot i.r.
oslik cephesinde evet; adamlar mmc içindeki dizine, linux bi pc üzerinden terminale komutlar yazarak mp3 resim video vb içerikleri koyabiliyolar. biz linuxtan hazetmediğimiz için bu olayları daha başaramadık >:/
ama şuda bi gerçekki telefonda linux kurulu olmasına raamen epeydir açıp bakma ihtiyacı bile duymadım , şarjı fena bitiriyo.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Reference URL's