Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Linux on SX1
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
cmert Wrote:
erkahn Wrote:cmert sımdı enın ıcındede maıl var o zamada ordakılermı gıdecek yanı
cmert 2 dakka bı msn acsana ajan

Zaten bu şekilde ancak yedekleyebilirsin, tel hafızasındaki mesajları e: den okutamazsın.

anti-msn Big Grin Toungue

açma tabi msn filan , kıvransın biraz YahooBig GrinYahoo
arkadaşlar akşam linux u kurduktan sonra bilgisayarı kapattm sabah açamadım ne güvenli modda ne başka türlü bu tür sorunla karşılaşan oldumu acaba... şimdi bir başka kasa ile devam ediyorum
ayrıca tüm bilgilerim o kasadaydı şimdi 0+0 elde var 0 boboş bir bilgisayarla devam ediyorum
ve uçurduğum kasa çalıştığım şirketin kasasıydı...allah bana yardımcı olsun Sad
vatan_81 Wrote:arkadaşlar akşam linux u kurduktan sonra bilgisayarı kapattm sabah açamadım ne güvenli modda ne başka türlü bu tür sorunla karşılaşan oldumu acaba... şimdi bir başka kasa ile devam ediyorum

sen karttaki bölümü silecekken yanlışlıkla harddiskini silmiş olmayasın ?
fişi çek tak
vatan_81 Wrote:arkadaşlar akşam linux u kurduktan sonra bilgisayarı kapattm sabah açamadım ne güvenli modda ne başka türlü bu tür sorunla karşılaşan oldumu acaba... şimdi bir başka kasa ile devam ediyorum
vatan_81 Wrote:ayrıca tüm bilgilerim o kasadaydı şimdi 0+0 elde var 0 boboş bir bilgisayarla devam ediyorum
ve uçurduğum kasa çalıştığım şirketin kasasıydı...allah bana yardımcı olsun Sad

antalyadaysan getir bi çaresine bakalım diycem ama pekde büyük bir ihtimal değilantalyada oturuyor olman. harddiskteki bölümleri silmiş olsan bile kurtarılmaz değil , ama öyle xp cd siyle filan değil

düzeltme : muhtemelen silmemişsindir . "active partition" filan değişmiş olabilir sadece
tramisuylamı
en son askerde kullanmıştım o proyu ben ne günlerdi ya
linux herkeze hayırlı olsun.3 sene önce 128mblik kart almıştım linuxu kurabilirmiyim?yoksa bir gb likmi çakayım arkadaşlarRolleyes
mesaj olayını çözdüm arkadaşlar
erkahn Wrote:mesaj olayını çözdüm arkadaşlar
öyle çözdüm demekle olmuyo hele bi anlat bakem Big GrinToungue
Bir kaç sorum var

1- mesajlar neden okunmuyo
2- zil sesi nie değişmiyo
3- ben mp3lerimi dinleyemiyom
4- bazı programlar açılır açılmaz kapanıyo
5- kamera yoq dio

bunları çözebilen varsa yardımcı olursa sevinirim
bayramincekara Wrote:linux herkeze hayırlı olsun.3 sene önce 128mblik kart almıştım linuxu kurabilirmiyim?yoksa bir gb likmi çakayım arkadaşlarRolleyes

128 lik kart aslında 119 mb filandır
ucu ucuna yetebilir. çünkü linux için 117 mb ( 78 ext2 + 39 swap ) gerekiyor. birde fat16 kısmına atılacak dosyalar var...

ki o zamanda symbian için gerekli hiç bir şeyi yükleyemezsin karta , yer kalmaz
yaaaaaaaa benim sorulara cvp yoqmu yaaaaa
mesajlar okunuo ıyı bak
ya arkadaşlar ben mmc format atıyorum 512 _251 gözüküyor linux kurduktan sonnra kartı nasıl eski haline getirebilirim bi fikri olan varmı
şu an sx1 den biçimlendiriyorum bakalım düzellecekmi
winhex kesin çözüm ajan
forumda ara 3310 konu açmıştı
sx1 durumu düzelti biçimledirmeden sonra 415 mb gözüküyo
HaCkErLy Wrote:Bir kaç sorum var

1- mesajlar neden okunmuyo
2- zil sesi nie değişmiyo
3- ben mp3lerimi dinleyemiyom
4- bazı programlar açılır açılmaz kapanıyo
5- kamera yoq dio

bunları çözebilen varsa yardımcı olursa sevinirim

çözebilen olursa yazar zaten Smile
biraz oslik de dolaşmamız gerekecek sanırım bunları çözmemiz için

------------------------------------------------------------------

------> kemal6677
415 biraz düşük değil mi ? 477 civarı görünmesi lazım 512 lik kartın
cevabın için çok sağol bu hafıza kartlarından hangisini tavsiye edersiniz.?marka gerçekten önemli bence,çünkü sx1 ime takcamThumbup
sandisk ya da kingston dan şaşma kingstonun 1 gb dv rs mmc modeli ucuz ve kaliteli ben kullanıyorum tavsiye ederim

ayrıyeten kingstonun teknik servisi de çok iyiymiş. benim ilk aldığım kart anlamadığım bir nedenden bozulmuştu servise yolladım 15 gün içinde yeni hafıza kartımı yolladılar
kingston+2 puan kazandı yani
berkant10 Wrote:sandisk ya da kingston dan şaşma kingstonun 1 gb dv rs mmc modeli ucuz ve kaliteli ben kullanıyorum tavsiye ederim

evet dual voltage ve reduced size , yani çift voltaj ve küçültülmüş boyut olayı başka cihazlarla uyumluluk içinde iyi olur
Bence bu linuxun daha hızlı ve daha iyi çalışan yada değişik versiyonları kesin oslik de vardır.Çünkü daha önceden verilmiş resimlerdeki linuxun menüsü bizimkinden değişik..Şu oslike biri el atsada araştırsa çok iyi olcak.Rusçam olsa hemen atlıcam da..Daha kayıt bile olamıyorumSmile
[Image: qpe003.JPG]
Linux size ne kazandırdı bilemiyorum ama bana SABIR kazandırdığı kesin Big Grin
cmert Wrote:Linux size ne kazandırdı bilemiyorum ama bana SABIR kazandırdığı kesin Big Grin

Big Grin güsel bi tespit
msjlarımı okuyamıyorum hata alıyorum.sonra çok yawaş keşke hızlansa neyse biraz sabredelim...
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Reference URL's