Nokia 7610 ... 270$
Nokia 6630 ... 270$
Nokia 8800 ... 710$
Nokia 6280 ... 375$
Nokia 6230i ... 240$
Nokia N70 ... 395$
Nokia N71 ... 475$
Nokia N80 ... 685$
Nokia N90 ... 685$
Nokia N91 ... 750$
Samsung D600 ... 340$
Samsung x640 ... 300YTL
Samsung x700 ... 480YTL
Sony Ericsson K750 ... 530YTL
Sony Ericsson K700i ... 340YTL
Teşekkürler dostum paylaşım için...İstanbul dışındakiler için lzm bir kaynak
dogubankta boyleyse dısarda bıraz daha pahalıdır
cunku ıstanbulda en ucuz telefonlar dogubankta bildigim kadarıyla
bu spot diye tabir ettiğimiz telefonların merkezi denebilir. en ucuz olurmu bilmiyorum, belki sizin ikamet ettiğiniz yerde de telefon getiren birisi vardır direk yurtdışından. çünkü bu adamların yaptıkları şey bu.
Arkadaşımın dediği doğru doğubankta yurtdışı getirmiş olsalarda elbet bir kar amacı güdüyorlar...eğer elden alabileceğiniz bir tanıdığınız warsa daha ucuz rakamlara alabilirsiniz..
yurtdışından gelen tellerde kapanma oluyor bildiğim kadarıyla en iiiisi garantili almak
zaten o fiyatlar 24-01-2005 tarihindeydi...
35cem35 Wrote:zaten o fiyatlar 24-01-2005 tarihindeydi...
fiyatlar güncellenmiş....... by sonic....
o zaman n80 mi vardı yaw....

adigehalil Wrote:35cem35 Wrote:zaten o fiyatlar 24-01-2005 tarihindeydi...
fiyatlar güncellenmiş....... by sonic....
o zaman n80 mi vardı yaw....
Haklısın hiç düşünemedim

Sx1 gönlünü çalmış gözü başka birşey görmüyor , onu kurcalayıp bitirmeden N serisine geçemeyecek

evet sonic haklısın

fiyatlar surekli güncelmi
Ya duyduğuma göre doğubankta üretimi bitmiş tellerin sıfırlarıda oluyomuş.Sıfır ngage varmış ellerinde ve adam oyunlarıyla fln beraber 200den bırakıyomuş diye duydum,bende diğer forumdakinin yalancısıyım

arkadaşlar mrb
yurt dışından gelen telefonlar rahatlıkla kullanılablir eğer tanıdığınız kişi türk pasaportu taşıyorsa gümrükten girişte ona vurulan kaşe yada her neyse onynla bayi ye gidip 5 ytl ile onu aktivite ettirebilirsiniz ailem yurt dışında yaşadığı için biliyorumm
bence artık doğubank bitti. Daha ucuza telefon bulabileğiniz bir sürü yer var
Spot olayı bittikten sora Doğubank sıradan bi yer oldu artık sırf telefon deil dier elektronik cihazlardada ole
şuanki durum ne acaba arkadaşlar