Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: sx1 ekran camında çapraz paralel çizgiler olanlar...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
benim sx1'de nedenini tam olarak anlamadığım(işlemci hızının zarar werdiği ortada ancak bende o patchi kullanmadan oluşmaya başlamıştı) ekran camında çapraz paralel çizgiler wardı;teknis serviste bunlar zamanla boyle olur demişti hatta baya bi kavga ettim adamla..sonuç olarak cok kötü bi görünüme sahipti..bende camı kapaktan söktüm ve bi kağıt havlu içine koyup,,kağıt havluyu 2-3 kere katladım we ustunu saf alkol(birzacık sulandırılmış) döküp sabaha kadar beklettim we camın ön tarafında,çiziklerin bulunduğu kısımda kabarma meydana geldi.bende tırnaklarımla kazıdım..ama siz kazırken fazla bastırmayın.benim ekranda bazı hafif çizikler meydana geldi..ama oncekinden cok daha mukemmel oldu hatta fazla derin olmayan çizikler yok oldu..çizik giderici olsa sanırım aynı etkiyi yapacaktı..ama maalesef bende mevcut değil..aynı sorunu yaşayanlar için kısmen iyi bir çözüm....
bnde de derın cııkler vardı bnde cızık gıdrıcı aldım onu kullandım su anda sadece derın zıklerın hafıf bı izi kaldı ama o kadarda bellı olmuyo gercı bırazdaha uygulasam gıdıcekte fazla kullanmak ıstemıyorum cunku sonra gunese geldıgınde dalgalanmalar oluyomus camda
bende çizik giderici alcaktım ancak burda satılmıyo..hatta bi kaç yere sorduğumda adam bana soruyo "öyle bişey warmı yaa" diye.bide toptan yedek parça satan yerler..bende çaresizlikten bu yöntemi buldumSmileSmile
yontemın işe yaramıs işte ne gusel artık losyonu bulamaynalr bolede sorunu coze bılır paylasımın gercekten cok iii
sağol...
Reference URL's