yaw arkadaşlar sx1 ime bişiler oldu dellenecem!!öğlen durduk yere iki ye bi kilitlenip durdu haliyle bataryadan kapadım tekrar açtım felan,sonra kendini bi kapadı bidaha açamadım,sonra biras uraşınca bölem bataryayı bastırarak takınca açıldı fakat tam açılma ekranında kitlendi felam derken bişi keşfettim telefonu kasınca açılıo,dedim ki galiba içinde bi temassızlık war ama bunun kilitlenmeyle ne alakası war çözemedim.ayrıca telefona niye durduk yere böle bişi oldu bilmiom dün düşürmüştüm bi kere ama niye eğer onla ilgiliyse niye bugün sorun oldu?şimdi zor kötek açılıo ama bi kaç dk sonra kitlenio oynaşınca kitlenio dellencem programsal bişimi teknik bi arızamı bilemicem???üstadlar yardım!!
Dostum şimdi ilginç bir imla kargaşası içinde olan bu mesajı yanıtlıyorum. Atladığım birşey olsursa haber ver
Cihazı dün düşürdün.
Bugün kilitlendi kapattın
Bataryayı bastırınca açıldı tekrar dondu
Önce bir sebep bulamadın ama sonra düşürdüğün aklına geldi.
EVO SX1 ilginç bir cihazdır. Bugün yaparsın yarın çöker. Yarın yaparsın olmaz 3 gün sonra bakarsın çalışıyor. Yani SX1 olayı kadınların ruh hali gibidir değişir durur anlam veremezsin. Neden N90 kasabı yok SX1 kasabı var sanıyorsun. N90 işlemcisini kaldırmak karıncanın 5 ton kaldırması gibi işkence ama kadın ruhu farklı işte
Neyse konuya dönelim. Kasap olmayanından bir tamirciye götür ve ısı geçsinler problem düzelir

Birde rica ederim başlığı arızanla ilgili bir başlık haline getir.
Darbe sonucu boardın hasar görmüş olabilir ...
umarım çatlak falan yoktur, anlayan biri kapsamlı baksa iyi olur ...
teşekkur ederim!tam da sx1 ime kawuşmuşken böle olması ii olmadı ama bi tamirciye götürelim gerçi burada sx1 den anlayan birini bulmakta zor ama bu ısı geçme işi nası oluo ben yapamazmııım daha önce abimin sx1 i bilinçsiz kişilerce katledildi aynı akibete maruz kalmak istemem...
haa aklıma yeni geldi şunuda sölüüm bazı kitlenmelerde hoparlörden bi zırıltı gelio zıııııııııııııı ve bi kerede ekran kaydı grüntüler birbirine girdi(?????)bu arada şimdi ise çalışıo fakat oynamıyrum böleyken çok güsel çalışıo amma welakin elime alıp biras kurcalandığımda kitlenio??bunlarıda ekliim dedim?
Evet, HiJacker a tüm içtenliğimle katılıyorum arkadaşlar!
(Konu ile ilgisi yok ama bunun için de ayrı topik açmanın anlamı yok)
Lütfen konu ile ilgili başlık açın!
Böyle SAÇMA SAPAN başlıklar açıp, toparlanmış forumumuzu dağıtmayalım!
Hem sorununuza daha erken çözüm bulursunuz, hemde topik düzenli olur.
Sonuçta burada kimse kimseye zorla birşey yaptırmıyor ama bu bir RİCAdır.
Lütfen!
Başlık değişmiş, teşekkür ederim...
bide düşürme şeklimi sölüyüm cebime koyarken kaydı alt tarafı yere çarptı bu şarja soktumuz yerden sadece hafıza kartı yerinden fırladı kapanma yada batarya çıkması olmadı herşey normaldi bugüne kadar......

ulen yaa şimdi format çekeyim derken tümden kilitledik ha yaw güvenlik kodumu kabul etmedi kilitlendi telefon Allah'ım nedir bu uğursuzluk yaf öffff

amaan şimdi bu telefon kodu telefonun kutusunda bulunurmu arkadaşlar???napcas servisiylenmi kontak kurcas arkadaşın birininde başına gelmiş konu açmış ama????
evo kardeş ne yaptın öyle teli daha dün kullanıyodun güzel güzel bugün yıktın perdeyi eyledin viran üslupta turist ömer bakıyorumda

bu arada güvenlik kodu önceden deişmediysen default 12345 tir..bi dene bakalım..
Siemens Müşteri hizmetlerini aramalısın, güvenlik kodu için
35cem35 Wrote:Siemens Müşteri hizmetlerini aramalısın, güvenlik kodu için
cem % 1500 katılıyorum

karıştıran arkadaşlar çıkabiliyor çünkü..güvenlik kodu fw yüklemekle vs..ile hallolacak iş deil çünkü..
yaw güvenlik kodundan geçtik telefon kodu istio şimdi durum şöle oldu format çekicektim 7370 le güvenlik kodu istedi yazdım kabul etmedi daha sonra gittim güvenlik kodu değiştir dedim eskisini yazdım yeni kodu girin dedi yenisini yazdım tekrar yeni kodu girin dedi tekrar yazdım telefon kilitlendi telefon kodunu girin dedi kala kaldım öle işte böle oldu ben napıım yaf şimdi bu telefon kodu için müşteri hizmetlerini aracas ölemi????
EVO senin problemin boardda çatlaktan başka birşey değil. İlgili balşlıklar altında zaten bu sorundan bahsediliyor. Cihaz düşmüş ve entegre altlarında çatlak var. Isı geçilmesi yeterli olacağı için ısı geçin demiştim.
Problemin yazılımsal değil ki işi zora sokuyor ve format atmaya çalışıyorsun

tmm abi kızma yaa yarın bi ayar geçecez artık şimdilik hayat durdu sx1 im için inşallah telefon kilidini açtırabilirim yakın zamanda bu arızada çözüldü bi da daha dikkatli olucam.... :S