Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: sx1 çalışmayan java oyunları için bir çözüm
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Arkadaşlar bu konu önceden işlendi mi bilmiyorum ama burada yazmakta fayda gördüm.Alıntıdır.

sx1 çalışmayan java oyunlara yeni bir çözüm buldum...

1-İlk önce java oyunumuzu hafıza kartına kuruyoruz.
2-Daha sonra oyunumuzun telefonun masaüstünde yani menü de çıkan icon una tıklıyoruz.(genelde sx1 de java oyunlar icona tıkladıktan sonra geri atıyo özellikle en yeni version oyunlar.)
3-Java oyun bizi menüye attıktan sonra file explorer yardımıyla veya başka bir dosya yöneticisiyle e:/system/midp klasörüne giriyoruz.
4-Oradaki dosyaları açılabileceği en son yere kadar açın en sonda .jar uzantılı oyunu tekrar buradan kurun.Fakat bu sefer telefon hafızasına kurun.
5-Bu işlemleri yaptıktan sonra oyunun iconuna tıklayın sx1 de çalıştıramadığım java oyunların %90 nını böyle çalıştırdım.

not: Oyunu çalıştırdıktan sonra yine dosya yöneticisinin yardımıyla c:/system/midp bölümündeki oyun dosyasını silin ona gerek yoktur.32 mb flashı olmayanlar için sx1 in telefon hafızası 4 mb boşuna yer kaplamasın.

SON OLARAK BU YÖNTEM HER JAVA OYUNUNDA İŞE YARAMAZ ÖRNEĞİN KİM 500 BİN İSTER GİBİ BUNU UNUTMAYIN

(Bu önemli yazı için berkant10 isimli kullanıcıya teşekkür ediyorum.)
Paylaşım için İkinizede teşekkürler Wink
Bende herkesin çalışmıyor dediği
prine of persia ve splinter cell serisi gayet güzel çalışıyor Big Grin
@Sx1.Forumlari

kesin bir yerde hata yapıyorsunuzdur.Baştan deneyin.Ben bir çok oyunu çalıştırdım bu şekilde...

@HiJacker
Teşekkür ederim.İstersen herkesin çalışmıyor dediği prince of persia ve splinter cell serisi oyunları paylaş olmayanlar için de güzel olur Big Grin
Aslında paylaştım Wink Ama kimse farketmedi.
90 MB arşiv paylaşmıştım içinde mevcut.Wink
Ama siz 90 MB indirmeye uğraşmayın.

Prince Of Persia WW
Splinter Cell PT
Splinter Cell CT
Splinter Cell ?? Toungue
Jadları değil .Jar olanları kurun Wink

[Image: downloadforumaycom0cd.gif]
İşte öyle demesinin sebebi hem c: de hem de e: de kurulu olmasıdır.Not kısmında olan işlemi yaparsanız sorun kalmıyor.
arkadaşlar bu yontem en cok gameloft oyunlarında işe yarıyor bilginize
Oyunu kurduktan sonra c: de bir midp klasörü oluşur.
cok teşekkürler paylaşım için
ARKADAŞLAR BEN HİÇ BİR JAR UZANTILI DOSYAYI TELEFONA ATAMIYORUM
paylaşımlarınız için teşekkürler arkadaşlarSmileSmile
teşekkür ederim arkadaşım paylasımın ıcın
Arkadaşlar benim sx1 boş birşeyler yüklemek istiyorum en azından bir oyun atabilsem gam yemeyeceğim.
Gerçekten işe yarıyor.Çok teşekkür ederim... Prince Of Persia serilerini telefonumda çalıştırabiliyorum artık Yahoo Big Grin
arkadaşlar bende oyunun simgesi bile görünmüyor, uygulama kaldırıldı diyor
@eskaibur_- O zaman java ust versiyondur kurma şansın yok
Reference URL's