Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: FLASH MODDA GÖRÜNMEYEN SX1
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
ARKADAŞLAR: SX1 İM FLASH MODDA GÖRÜNMÜYOR (YANİ TELEFON KAPALIYKEN ) SadFİRMWARE YAPILDIKTAN SONRA TELEFONDA HİÇ BİR SORUN YOK TUUU AMA: BEN FİLE EXPLORER İSİMLİ PROGRAMDA MBM UZANTILI DOSYANIN YERİNİ DEĞİŞTİRMEK İSTEDİM YANİ KES YAPIŞTIR YAPTIM(DAHA DOĞRUSU YAPAMADIM ÇÖKTÜSad).TELEFON AÇILDI FAKAT EKRANDA BİLGİ YOKTU AMA BEN MP3 FALAN DİNLEYİP ÇAĞRI ALIYODUM. NEBULAKİNG ARKADAŞ DÜZELTEBİLİRİM DEDİ (VE SAĞOLSUN YÜKLEMEYİ YARIM BIRAKMIŞ:(BUNUDA BANA SÖYLEMEDİ) AMA ŞU ANDA YUKARIDA YAZDIKLARIMIN HİÇ BİRİNİ YAPAMIYORUM ...NEBULA BİR EL ATTI VE SONUÇ::::::SadSadSadSad
SERVİS MENÜSÜNE GİRMİYO .TEKNİK SERVİS DEKİ ARKADAŞ FLAS MODDA AÇILMADIĞINI SÖYLEDİ .SadSad
TELEFONUN ÖN BOARDINA BAKTIRDIM PROBLEM YOKSmile FLAŞ MODDA GİRMİYORSad NASIL YAPILIR ÜSTADLAR BU....SadSadSadSadSadSadSadSadSad
TELEFONUN FLASI DEĞİŞİRSE SERİ NUMARASI DEĞİŞİRMİ ??
imei numarası mainboard üzerinde kayıtlıdır, haliyle değişmez ... Wink
öyle teknik servis mi olurmuş adam akıllı bir yere götür yaparlar adam bizim gibi fw kurmaya kalkarsa yapamaz x55 olması lazım
YA ADMA X55 TEN (BEN) BAHSEDİNCE KIZIYO

YA COŞKU MERT HADİ BİR AKIL VER FLAŞMI DEĞİŞİR 10 GÜN SONRA ASKERİM NOKİA N70 TELEFONA BAKTIM DİYEMİ KÜSTÜ ACABA SX1 İM İLK VE SON AŞKIM

ONU BUNU BİLMEM HERHALDE O ZIKKIM TELEFONA BAKTIM DİYE GÜCENDİ

ONU BUNU BİLMEM HERHALDE O ZIKKIM TELEFONA BAKTIM DİYE GÜCENDİ
HEMDE PİS GÜCENDİ WALLA NEYAPCAZ ŞİMDİ FLASI NEREDE BULURUM
nerdensin ?
antalyada paloma hotelin teknik servisinde elektronikçi olarak çalışıyorum ankaralıyım
Abi şimdi adam fw yüklerken yarım bıraktıysa hala kurtarma şansın var.X55 (s55,c55) kablo bul flashı ayarları doğru yaparak yeniden dene...Ama flash atarken yarım bıraktıysa.... Sad

En sağlamı mmi board değişimidir,onu da bulmak çok zor...Ankarada bir ihtimal bulabilirsin.

Şu konuya bir göz atarsan iyi olur.

http://forum.teknomag.com/showthread.php...123&page=1
FW yüklerken yarıda kalırsa cihazı açtığında swup modda olur ve her türlü kurulumu yeniden yapabilirsin.

Flash atarken yarıda kaldıysa Yine bir müddet bataryadan ayrı tut sonra yeniden flash at.

Cihaz flash almıyorsa Test Point i yoktur. Donanımsal problem olduğunu sanmıyorum.
Ben arkadaşın anlattığı kadarıyla (hiç açılmıyormuş ve flash moda girmiyormuş) problemin donanımsal olduğu sonucunu çıkardım.Ama değilse de zaten fw yükleyebilir.

HiJacker arkadaşı sana yönlendirelim,olmaz mı ne dersin Big Grin
Big GrinBig Grin
Swup görmeyen cihazlar Freia ile flash atılarak düzeltilebilir. Freia ile flash atmak için Test Point yapılması gerekir.
Neyseki jkomandonun board eski boarddu. Direnç kopardık yalnızca Big Grin
robotica:Abi şimdi adam fw yüklerken yarım bıraktıysa hala kurtarma şansın var.X55 (s55,c55) kablo bul flashı ayarları doğru yaparak yeniden dene...Ama flash atarken yarım bıraktıysa....
nebula flas atmadı fw yaptı kardeş bahsettiğin kablolara baktırıyorum formu baya bi karıştırdım hijacker arkadaş formda gösterdiği yolları ben yapmaya çalışacam
hijacker:FW yüklerken yarıda kalırsa cihazı açtığında swup modda olur ve her türlü kurulumu yeniden yapabilirsin.

Flash atarken yarıda kaldıysa Yine bir müddet bataryadan ayrı tut sonra yeniden flash at.

Cihaz flash almıyorsa Test Point i yoktur. Donanımsal problem olduğunu sanmıyorum.
zaten önboarda falan baktılar problem olmadığı ortaya çıktı (donanımsal) flaş bellek te problem varsa bunuda x55 kablo ile yeniden flas atarak görecem frea isimli programı formdan download ettim o programla yükleyeceğim .zaten formda ayrıntılı bir şekilde anlatmışsın ....saol
agalar bana v15 full flash lazım bir link verinde
indireyim full flash ı v_klay ile atabilirmiyim
Forumda eksiksiz mevcut , arama yapmalısın Wink
Reference URL's