Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: ıslak el faktörü:D
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
mrb arkadaşlar;
elimde iki sx1 var teknik servislere tövbe edince almıştım ikinciyiBig Grin, sx1 imin birinde ıslak elle kullanım dolayısıyla sanırım, üst bord da sorun oluştu, önce ledin birinin hattı oksitlenip koptu ,ledler söndü sonrada tlfn açılmadı ,diğer üst bordda denedim açıldı. yani sx1 imin birinde bu üst board sorunu var ,komple alkole attım üst bordu belki kafası düzelir die ama yok?? bu konuda benim yapabiliceem bişi varmıdır??
diğer sorum ise "ki canımı en çok yakanı buSad" abi sıfır siyah kapak full nerden bulabilirim bunu??kadıköy KVK kapak için 270 dolar istediBig Grin, yanlışmı anladım acaba diye bide beşiktaş şubesini aradım ,onlarda 260 dolar dediler, bu konuda tavsiye edebiliceeniz bi yer varmı acaba??
"ikametim istanbul", uzun bi cümle oldu ama ksuruma bakmayın. cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Oksitlenmeye başlayan cihazlarınızı kullanmamalısınız. Islak elle tuttuğunuz yada suya düşürdüğünüz cihazı hemen bataryadan ayırmalı ve içini açıp Sentetik tinerle ekrana temas ettirmeden temizlemelisiniz.
Cihazı açmadan önce iyice kuruduğundan emin olup bataryayı sonra takmalısınız.
Suyla temas ettikten sonra çalışmaya zorlanan cihazın düzelmesi için board dümdüz edilmeli - temizlenmeli - her parça tek tek kalıplanıp yerine takılmalı.

270 $ a iki tane Carbon Black alırım ben Big Grin
@HiJacker; abi cevap için teşekkürler, ancak bu ıslanma olayını telefon açılamayınca farkettim, yani iş işten geçmişti...eğer bi tane sıfır siyah kapak bulabilirsem ;ki mümkün diil sanırım Sad ;bu sx1 de sana doğru yol alıcak sanırımBig Grin; bi ton servis gezdim adamlar daha incelemeden parça değişcek dio başka bişi demiyo.
Türkiye de uygun fiyata sıfır komple kasa bulman neredeyse imkansız ...
ancak serviste yakını olan biri uygun bir fiyata satacakta ... ölme eşşeğim ölme ...

uygun fiyata, susmuş bir carbonblack bulabilirsen en mantıklısı bu olur, hem diğer sağlam parçalarını da yedeğe ayırırsın Wink
eşek zaaten öldü be cmert Big Grin almanyada bikaç akrabaam var onlara ulaşıcam artık ,orda kelepirdir fiyat sanırım bi koli siyah isticem valla...Big Grin
appo Wrote:eşek zaaten öldü be cmert Big Grin almanyada bikaç akrabaam var onlara ulaşıcam artık ,orda kelepirdir fiyat sanırım bi koli siyah isticem valla...Big Grin

Almanya da daha pahalıymışmış SX1 parçaları nedense ...
Almanya da teknik servislik yapan bi tanıdık söylemişti, Türkiye de daha uygunmuş parça fiyatları ...
Parça bulamıyoruz ki fiyat uygun olsun Big Grin
robotica Wrote:Parça bulamıyoruz ki fiyat uygun olsun Big Grin

evet yaa nerden bulacaz bu parçaları.50 mesaja da ulaşamadık ki hiJacker e gönderelim tlf nuCray
Reference URL's