11-16-2006, 03:05 AM
mrb arkadaşlar;
elimde iki sx1 var teknik servislere tövbe edince almıştım ikinciyi
, sx1 imin birinde ıslak elle kullanım dolayısıyla sanırım, üst bord da sorun oluştu, önce ledin birinin hattı oksitlenip koptu ,ledler söndü sonrada tlfn açılmadı ,diğer üst bordda denedim açıldı. yani sx1 imin birinde bu üst board sorunu var ,komple alkole attım üst bordu belki kafası düzelir die ama yok?? bu konuda benim yapabiliceem bişi varmıdır??
diğer sorum ise "ki canımı en çok yakanı bu
" abi sıfır siyah kapak full nerden bulabilirim bunu??kadıköy KVK kapak için 270 dolar istedi
, yanlışmı anladım acaba diye bide beşiktaş şubesini aradım ,onlarda 260 dolar dediler, bu konuda tavsiye edebiliceeniz bi yer varmı acaba??
"ikametim istanbul", uzun bi cümle oldu ama ksuruma bakmayın. cevaplar için şimdiden teşekkürler.
elimde iki sx1 var teknik servislere tövbe edince almıştım ikinciyi
, sx1 imin birinde ıslak elle kullanım dolayısıyla sanırım, üst bord da sorun oluştu, önce ledin birinin hattı oksitlenip koptu ,ledler söndü sonrada tlfn açılmadı ,diğer üst bordda denedim açıldı. yani sx1 imin birinde bu üst board sorunu var ,komple alkole attım üst bordu belki kafası düzelir die ama yok?? bu konuda benim yapabiliceem bişi varmıdır??diğer sorum ise "ki canımı en çok yakanı bu
" abi sıfır siyah kapak full nerden bulabilirim bunu??kadıköy KVK kapak için 270 dolar istedi
, yanlışmı anladım acaba diye bide beşiktaş şubesini aradım ,onlarda 260 dolar dediler, bu konuda tavsiye edebiliceeniz bi yer varmı acaba?? "ikametim istanbul", uzun bi cümle oldu ama ksuruma bakmayın. cevaplar için şimdiden teşekkürler.