Geçenlerde bir arkadaşımdan hediye olarak aldım..kutusunda bluetoot kulaklık yazısını görünce sevindim çünki kablosuz kulaklığa ihtiyacım vardı..(sadece nokia olması hoşuma gitmemişti)daha sonra ürünü incellediğimde ve kablosu olduğunu gördüğümde şaşırdım.. kablonun boyu ancak gömlek cebine erebilecek uzunluktaydı yani mutlaka gömlek yada ceket giymeniz gerekiyo eğer kazak giyiyosanız koyacak biyer bulamıyosunuz ..gömlek giyseniz bile cebinizde aleti arıyor koblo kalabalığı yaşıyorsunuz..kısacası ben böyle şaçma, böyle gereksiz bir alet görmedim nezaketen çok güzelmiş demek zorunda kaldığım için , gerçek duygularımı burda sizinle paylaşmak istedim..ahanda alet Nokia HS-21W ..aslında direk satıyorum bölümüne yazıcaktım ama hediye olduğu için mecburen elimde tutuyorum..
![[Image: 82082.jpeg]](http://www.resimekle.com/yukle/thumb/82082.jpeg)
Yuh abi bu zaten nokiadan beklenirdi..

kablolu bluetooth kulaklık... yeni bi teknoloji olsa gerek...

Adamlar büyük şirket denemek için bile istediği ürünü çıkartıyor haliyle.
Vardır bunun da alıcısı merak etmeyin.

E tabii ki kullanım kolaylığı olan gerçekten kablosuz jabraya veya sony ericsson kulaklığa para vermezler sonra nokia bu nokia iyidir alalım diye kazıklanırlar.
(kin kusasım var ama ifade edecek kelimeleri bulmakta zorlanıyorum)

DOSTUM İSTERSEN BANA SATABİLİRSİN BEN İM O KULAKLIGA İHTİYACIM VAR İNAN Kİ SANA 40 YTL + KULAGA TAKILAN SIFIR KUTUSUNDA BLUETOOTH KULAKLIK VERİRİM İSTERSEN MESAjIMI OKUDUGUNDA OY185000@gmail.com adresime mail at yazışalim
şaka degil ben teknisyenim işim geregi sürekli gömlek ve ceket giyiyorum
te3sekkur ediyorum
Dostum Nokiadan bende pek hoşlanmıyorum, ürünlerinin fiziki görünüşü genelde kaba ve estetikten uzak ancak bahsettiğiniz tipteki kısa kablolu kulaklık tipi özellikle yazın kullanılabilir(Antalyada devamlı). Bilgisayarların mouselerinde de benzer durumlar oluyor, 80 cm kablolu olanlar var özellikle notebooklar için, USB çıkışı sağda olan noteboklar için ideal (sağ elle kullananlar) ancak USB leri solda olanlar içinse uygun değil. yani her ne kadar Nokia'yı sevmesemde her ürünün bir hedef kitlesi olduğunu düşünüyorum.
erkahn bu tam senlik. taktınmı sol kulağına tam bi ajan olursun