nette dolaşırken buldum..içinde patch dosyasıda war,renk palet patchi fln..patch yapmak istemeyenler için avkon vs. dosya içinde;ben cmert up_4'un ustune yaptım patchi..şimdilik bi sorun cıkmadı..
![[Image: clobrcd3.th.jpg]](http://img209.imageshack.us/img209/663/clobrcd3.th.jpg)
[/img]
>>>Burada<<<
sen yenisin galiba..........

adigehalil Wrote:sen yenisin galiba..........
niyeki???
n70 mod baya eski bi olayda... ama sağol bir çoğumuz unutmuştuk.....
eski ama ben bunu bulamamıştım;benim bildiğim n70 modlarındaki backgroundimage resminde(nuranideki gibi) mesaj,ajanda gibi ikonlar wardı,n serisinde aktif olup bizde ne yazıkki aktif olamayan ikonlar..boyle duz olanını gormemiştim...
Daha önce ikon isimlerini tr ye çevirip paylaşmıştım, o zamanlar piyasada yoktun tabi

öyledir:)ama bence ikonların olup bi işe yaramaması kotu duruyor we arkadaslar ile tarafından sx1 ilgili dalga konusu olmuştu bende boyle ikonsuzunu bulamamıştım..
bunların türkçesi yoqmu bea
Eywallah ALcatRaz ciNİ

eyw. ****McGRADY****...
bi ara benim adamımdı kendisi...T-MAC.....
BuZz Wrote:buyur burdan yak
...
Burada...
Link ölmüş elinde olan varsa

linki yenileyebilir mi ?
1 senelik konu. ölmesi normalir
Bu Bizim "Cristal2F+v2c.by.nadiren" de çalışırmı acaba ?
bi patch i kaldırmıştık en son "nadir" mesaj ikonları falan değişmez dediydi ama ...
bilmiyom abi ben cmert up4 le denediydim en son çalışmıştı
ama tema yüklediinde icon değişiyosa bundada değişmesi gerekir die dşünüyorum

Activate Wrote:Bu Bizim "Cristal2F+v2c.by.nadiren" de çalışırmı acaba ?
bi patch i kaldırmıştık en son "nadir" mesaj ikonları falan değişmez dediydi ama ...
bu farklı bir mod, çalışır problemsiz!..

nadiren Wrote:Activate Wrote:Bu Bizim "Cristal2F+v2c.by.nadiren" de çalışırmı acaba ?
bu farklı bir mod, çalışır problemsiz!.. 
Teşekkürler...
Activate Wrote:Teşekkürler...
ne demek

abı bunu baska bı yere upload etsenız zahmet olmassa cok sevınırım yaha benım rapıd gıttı sımdıden tsk ler
volki-ceza Wrote:abı bunu baska bı yere upload etsenız zahmet olmassa cok sevınırım yaha benım rapıd gıttı sımdıden tsk ler
rapid için modemi aç kapa, ip adresin değiştiği için problemsiz indirebilirsin

herkese tsk ler kolay gelsın