Arkadaşlar, ben Denizli' de oturuyorum. Ve yaklaşık bir yıldır x55 kablo aramaktayım neredeyse gezmediğim telefoncu kalmadı ama buradaki telefoncular "x55 mi? Ha? O ne? Bulursan getirde bizde görelim? Eğer iş yapacaksa getirttiririz.." şeklinde uzun diyaloglarla kafa açıyorlar.. Bu meredi Denizli' de satan bir yer bilen varsa veya bana bir şekilde ulaştırabilecek olan varsa lütfen bir yardım ediverin.. Şimdiden ilginize ve yardımınıza teşekkür ederim..
Aslında ürünü sorma tarzı da önemli, "x55" dediğiniz zaman satıcıya yüzünüze aval aval bakıyor ve bir daha tekrar etmek zorunda kalıyorsunuz ... x55 kablom yokken bizzat yaşadığım şeyler
"Siemens 55 serisi veya model ismi (c55,m55,s55 vs.) com girişli data kablosu"
şekilde sorarsanız en azından net bir cevap alırsınız, avala aval suratınıza bakılmaz

Evet biliyorum ben o an fazla vaktim olmadığı için kısa kestim yoksa 55 serisinden bildiğim tüm telefonları sayarak sordum hatta bazı yerlerden "Bela mısın?" denilerek dükkan dışarı edildim.. Hatta sen bana bu uyarıyı ilk defa dh deyken yapmıştın ve ben o zamandan beri o söylemene göre arıyorum.. Yine de ilgine teşekkür ederim..
nette çok yerde satılıyor aslında...45 ytl ile 55 ytl arajı (orjinal)

orjinal yada yan sanayi olması kimseye ne fayda sağlar nede zararı olur. 10YTL ye bulabilirsiniz arkadaşlar. En basitinden COM girişli siemens data kablolarına bakın. Data suite ile satılan paketler halinde bile bulabilirsiniz

HiJacker Wrote:
orjinal yada yan sanayi olması kimseye ne fayda sağlar nede zararı olur. 10YTL ye bulabilirsiniz arkadaşlar. En basitinden COM girişli siemens data kablolarına bakın. Data suite ile satılan paketler halinde bile bulabilirsiniz
alip bi tane kargolasana hocam bana...

ciddi bulamiyorum...para yollasam sana..
Bir ara çıkar bakarım forumda bu kablodan almak isteyen birsürü insan var. Hadi hayırlısı kablocu yazarım imzama artık