S88...çünkü sadece onda A2DP desteği var..bu şu demek; stereo bluetooth kulaklık ile kablosuz müziğin keyfini bu 3 modelden sadece bunda çıkartabilirsin..
EL71 diyorum ... bulabilrsen siyahı özellikle

bende el71 diyorum ama s88 de 2mp kamera macro çekim vb...,sonra picturebridge war(yazıcıya gönderip direk baskı alma olayı

), OLED ekran .....
Teknik ayrıntılar hakkında bilgim yok açıkçası, ama EL71 kullanıcıları cihazlarından memnun, tabii ki karar senin
![[Image: IMG_7280_01.jpg]](http://www.modopo.com/uploads/pics/IMG_7280_01.jpg)
s88 in makro çekimleri çok başarılı ama el71 inde resimleri gayet net..burada senin ihtiyaçlarını belirlemen lazım..kimisi sırf tipini beğenir özelliklerine fazla bakmaz kimiside özelliklerine öncelik verir..
bu arada başka bir forumdan arkadaş cl71 almış mp3 kulaklık ses kalitesi sx1 deki kadar iiyi deilmiş...diorum bu telin değeri sonradan anlaşıldı..

birde SX1 i, xelibri nin beyaz kulaklıklarıya görün ...
bilenler bilir

coşku xelibri kulaklığın namını duymuştum iiyiden iiye bende merak ettim bu gidişle alacam bu kulaklıktan...orjinal ucuza önerebileceğin yer varmı?
öncelikle hayırlı olsun şık bir tel
piliyle ilgili kullanım sürelerin ortaya çıkar yakında bilgilendirirsen sevinirim

cmert o kulaklık orjinal demi?orjinali kadar ses çıkartıyor mu?almayı düşünüyorum da çok sağol adres için..
orda koskoca orjinal yazıyomuş

el71 bu arada telin şeysi

şuana kadar iyi kamerası hoşuma gitti 1.3 mb ama ii çekiyo özellikleri bol bi telefon edge war sonra konferasn özelliği hoşuma gitti aynı anda ablam eniştem annem ben

konuştuk tabi avea sağlık hattı olduğu için beleş hepimizde

nese ii bi tel öneririm her keze tek kötü yanı biraz yavaşlık war menüde oda bana belki öle geliyodur

sx1 kullanıcısıyım nede olsa
şöyle bi parça gördüm; enteresan geldi... baya kabiliyetli bi alet...
![[Image: 060331497.jpg]](http://i11.photobucket.com/albums/a173/adigehalil/060331497.jpg)
o parça kutudan çıkmıyo ama

çok düştüm peşine sordum durdum habire olması gerek falan diye internette gördüm dedim ama

....şarjı da dün 30 dk konuştum elimden düşmedi ve bir buçuk gün gitti işte toplam normal bence..ışık %100 deydi hoperlerden konuştum zaten o 30 dkknın 20 dksını

valla bu paraya sana adam akıllı arkadaşların dedikleri gibi EL71 önerebiliriz. ama bana sorsan üstüne 200ytl daha koyarım Nokia yada Sonyericsson alırım... Siemens kullandım hiç memnun kalmadım, çok karmaşık bir menüsü war, bana sorarsanız eğer.
Tabi abi hay ağzını öpeyim

)) git nokia al hayatın kurtulsun