Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Doğum günün kutlu olsun...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
cmertcan haklı, nice yıllara safa...Thumbup
doğum günüm kutlu olsun...Big Grin
iyi ki doğdun İhsan, yeni yaşın hayırlı ve uğurlu olsun Thumbup
ihsan kaç oldun sen bea, büyüyosun şaka maka Toungue

fugitif95 Wrote:doğum günüm kutlu olsun...Big Grin

hemende galebe çalarmışş, süprizini akşama saklayayım dedim Shy

[Image: yankutukilif_arka.jpg]

aldın sen mesajı Shifty
20 olmuş İhsan bi yanlışlık yoksa ?

kılıf yakışır yani gerçek deri sanırım eN güzelinden Toungue
20 demek ... o kadar oldu mu ya Swoon
off deri kemerle ne gider o kılıf Toungue

Sonic Wrote:20 olmuş İhsan bi yanlışlık yoksa ?

kılıf yakışır yani gerçek deri sanırım eN güzelinden Toungue
>cmert, >sonic

çok teşekkürler...nice yıllara hep beraber inşalah:D20 olduk bea, yaşlanıyoruz valla...

ya ben yokken niye böyle bi örgütleşme oluyor beni sıkıştırma adınaBig Grin ben online ken yazın da bi görelim bakalımToungueeş zamanlı cevaplarla nasıl da sustururum namluları...Cool

kılıfı kabul ediyorum, yalnız bak kılıfşop tan olacak cmertcan , öyle kolpa aksesuar kullanamam benLaughbünyesi kaldırmaz makinanın...
İiiiyiki Dooooğduuuun Fucitiiiiiiv doksanbeeeeeş..
İiiiyiki Doooooğduuuun Fucitiiiiiiiiv doksanbeeeeşş.
.....
(Kafiye Pek Uymadı Smile )

Sana Sevdiklerin ve Ailenle Sağlıklı, Mutlu, Umut Dolu, Neşeli, Tertemiz, Prırıl Pırıl Bir Hayat Temenni edeeeer..

Daha Nice Senelerde Kocamaaaaaann Pastalar Kesmeni, Büyük Kutulu Hediyeler Almanı, Bol Miktarda Çıtır Kızların Çevreni Sarıp Sarmalamasını Dilerim.

Ayrıca daha Nice Yıllarında Sx1, N95,.... falan filan falan filan.....

>Mutlu Yıllar İHSAN.<
vayy ixan'ın doğum günü hee!.. biz de eski usul bi' kart atalım bari, kusura bakma bunu buldum arşivde, senin için birkaç düzenleme yaptım üstünde Big Grin

[Image: 3100033dyx6.gif]
nice yıllara ihsan bak nadir abi üşenmeyip kartı düzenlemiş senin için Big Grin
@activate, çağrı , nadir abi çok teşekkür ederimSmile

nadirabi bu arada kart harika olmuş, biraz fotoşop yemesi lazım amaBig Grin
fugitif95 Wrote:nadir abi bu arada kart harika olmuş, biraz fotoşop yemesi lazım ama Big Grin
paintnen bu kadder oluyür ixancaannn, bilmüyük biz ööle fotoşap şup!... Whistling

Laugh Laugh Big Grin Laugh
böle daha karizmatik olmuş nadir abi Toungue
cagri Wrote:böle daha karizmatik olmuş nadir abi Toungue

zamane gençleri no'lcek çağrı, büzüm el emeğümüzü o foto şap şup mudur nedür ne idüğü belürsüz gafur icadına tercih ediyor işte... Whistling

Laugh Big Grin Laugh Big Grin
arka fon düz bşi olsa ben el atıp yazı karakterine kadar tuttururdumda çilek milek uraşılmaz şimdi Toungue
7/24 bekleriz ihsanım, wearethebestalayınarest biliyosun Cool

fugitif95 Wrote:ya ben yokken niye böyle bi örgütleşme oluyor beni sıkıştırma adınaBig Grin ben online ken yazın da bi görelim bakalımToungueeş zamanlı cevaplarla nasıl da sustururum namluları...Cool
nadiren Wrote:
cagri Wrote:böle daha karizmatik olmuş nadir abi Toungue

zamane gençleri no'lcek çağrı, büzüm el emeğümüzü o foto şap şup mudur nedür ne idüğü belürsüz gafur icadına tercih ediyor işte... Whistling

Laugh Big Grin Laugh Big Grin

Heeee Payint türk demi abi Big Grin
nadiren Wrote:vayy ixan'ın doğum günü hee!.. biz de eski usul bi' kart atalım bari, kusura bakma bunu buldum arşivde, senin için birkaç düzenleme yaptım üstünde Big Grin

[Image: 3100033dyx6.gif]

Tebrikler Manyaq Süper olmuş 5 Temmuzda ölmessem ben de isterim aynıssından ...

Benimkinde Şeker Kız Candy Olsun Big Grin
antinokya bi bütündür parçalanamaz Cool
cmert Wrote:7/24 bekleriz ihsanım, wearethebestalayınarest biliyosun Cool

fugitif95 Wrote:ya ben yokken niye böyle bi örgütleşme oluyor beni sıkıştırma adınaBig Grin ben online ken yazın da bi görelim bakalımToungueeş zamanlı cevaplarla nasıl da sustururum namluları...Cool
Nokia bölümümüzün yüce Moduna nice mutlu seneler!bi ben kalmışım galiba geç oldu ama kusura bakılmasın artıkın.
teşekkürler ömür,beraber olalım maksat,doğum günü filan bahaneSmile
Siemens'in her modeli ve özellikle Sx1 için foruma yaptığı değerli katkıları unutmadık, doğum günün kutlu olsun SiemensMania
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Reference URL's