Herkesin deli gibi aradığı seri kablo isteyenler bana haber versin
Not - Kablo c55 . Ama x55 den farkı yoktur. Yazılım atacaklar rahatlıkla kullanabilir.
İsteyenler PM ile temasa geçebilirler.
*E-GOLD
*FULL ERASE + FLASH (freia)
*FULL ERASE + FLASH (joker)
Fiyatı 15 YTL
![[Image: grntfn6.jpg]](http://img74.imageshack.us/img74/2900/grntfn6.jpg)
Fırsat ayağa geldi bile

kablom olmasa ilk müşteri bendim

Almak isteyen yok sanırım

ölüyü diriltecekmi

firia mı ne bi program vardı onlarlada çalışıyormu göçerttik telefonu full flash erase write yapabilcekmiyiz
Yazıyı düzenledim

ben alacamda para bulmaya çalışıyorum

hocam ben alirim..ama san zahmet flashlar freia ve bilimum toollardan oluşacak bir cd de hazirlayip yollayabilir misin? eft yapmam icin hesap numaranı yollarsan sevinirim....
acele edelim 1 hafta sonra askerim

Dostum ücretler Ankara Yenişehir PTT şubesine gönderilsin. Gönderen adını soyadını ve nerden gönderdiğini bana sms yoluyla bildirsin lütfen.
Kablo aynı gün kargoda olur
Numara en üstte.
Dostum biraz para bulayım bende istiyorum...
Parayı yolluyorum daha sonra sms'i atıyorum bu kadar basit değil mi yanlış anlamamışım?
Okadar basit

gerçi benim kablom var. ama yinede teşekkür böyle bi olay için

x55 arayıp durmak yerine bi ptt şubesine gitmek yeter. hizmet süper

Hizmet süper ama birzamanlar kablo bulamadığı için ağlayacak konuma gelenlerden hala ses yok.
Evet çok ilginç, stokların aynı gün tükenmesi ni bekliyordum şahsen
bizim millet rahatı sevmiyo anlaşılan, veya başka bişey

Kesinlikle başka birşey

HiJacker Wrote:
Hizmet süper ama birzamanlar kablo bulamadığı için ağlayacak konuma gelenlerden hala ses yok.
Bunlardan biri benim heralde
En kısa zamanda sipariş vercem (öğrencilik hali bilirsiniz işte)
iyiki stoklar bitmemiş

ne kadar şanslıyım

Bende stok bitmezzzzz

Bugün para ve mesajı yolladım..
Teşekkürler..
@depoli
Bugün boludan döndüm. Keşke erken söyleseydin. Adres beni şok etti açıkçası. Asli ceza mahkemesi falan filan

Para falan derken anca bugüne denk gelebildi aslında c.tesi göndermeyi planlıyordum fırsat bulupta ptt ye falan gidemedim.. Annemin çalıştığı yer evi ver demiştimde evde gün boyu kimse olmayınca
Ne zamana elimde olur acaba kablo?
HiJacker Wrote:Dostum ücretler Ankara Yenişehir PTT şubesine gönderilsin. Gönderen adını soyadını ve nerden gönderdiğini bana sms yoluyla bildirsin lütfen.
Kablo aynı gün kargoda olur 
Numara en üstte.
Ya kablo gelmedi bir türlü

Bende almak istiyorummm....Lütfen yardımcı olun...HiJacker bu foruma takılmıyor galiba...
Bana HiJacker a ulaşmak için bir telefon vessair verir misiniz???
HiJacker uzun bir süre bizlere yardım edemeyecek durumda!!!
Konu kilitlenemese bile sanırım bu dediklerimden sonra KİLİTlenmiştir!!!!
benim telefoncu yapamzsa bende almayı düşünüuorum abiler.ğüzel bir olay postaneden kablo almak.....
arkadaslar c55 ve sx1 im icin x55 kabloya acil ihtiyacım var ankarada bulabilecegim yeri bilen var mı? dc 540 kabloyu bozmayı bile düsunuyorum ama altından kalkabilirmiyim bilmiyorum

bende x55 mewcut gittigidiyordan almıştm fakat sx1imin derdine çare olamadı..eskişehirdeym.istersen özelden irtibata gecersin..