Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: temaları fw'ye patch yapmak
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
arkadaşlar forumda böyle bir konu varmı bilmiyorum araştırdım ama bulamadım ve yeni bir konu açmak zorunda kaldım...

fw ye nasıl istediğimiz temayı patch yapıyoruz bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim?.. iyi çalışmalar...
Z: ve A: daki tema dosyalarını orjinalleri ile değiştirmek suretiyle yapabilirsin ...
peki bunu nasıl yapacağım hakkında bir bilgi verebilirmisin orjinalleri ile değiştirmek suretiyle derken ne demek istediğini anlayamadım yardımcı olursan çok sevinirim...
Gerekli dosyaları (eidpic,euro,avkon(ex) vs.) ilgili dizinlerindeki orjinalleri ile yerine koyacağın dosyaları patch haline getirip (yerine koyacağın dosya orjinalden büyük olmamak kaydıyla) kullandığın fw ye yamalayacaksın.apatcher işini görür Wink
sağol çok teşekkür ederim
peki boyut küçültmek için bir progam varmı kullanmak istediğim temanın boyutları normalden büyük ne yapabilirim...
aptcher ile a ve z yi açtığımda boş klassör oluşuyor bu doğalmıdır yoksa bir sorun mu var...
vatan_81 Wrote:peki boyut küçültmek için bir progam varmı kullanmak istediğim temanın boyutları normalden büyük ne yapabilirim...

mbm_tool ile dosyaların bit derinliklerini düşürebilirsin ancak bu da kalite kaybı demek ...

Apatcher kullanımı ile ilgili konu açmıştım, ayrıntılar ilgili konuda ...
evet mbm_tool ile denedim istediğim boyuta getirdim ama siyah beyaz oldu Smile teşekkürler sağol...
editorZ ile z: deki dosyaları değiştirebilirsin ( boyutu önemsiz )
Reference URL's