Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Avatar
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
bence 80*80 yeterli ... ama 100*100 olsa da hayır demem Rolleyes
neden 80x100 olmasın Big Grin banane bende boyle istiyorum.
yok be adaş oldu olacak 90 60 90 olsun Big Grin Big Grin
http://forum.teknomag.com/showthread.php?tid=1161

Forumu gezmen gerektiğini anlatamadık. Neyse yavaş yavaş Wink
20kb x sayfa başı 15 mesaj = 300kb her sayfaya, mesajların içindeki resimler hariç ek bir yük getirecek. genişlik ve yükseklik değerlerine gelirsek ortak bir kanıya varmak zor gözüküyor. benim görüşüm çok büyük olmaması ve forum görünümünde önplana çıkmaması yönünde. 80x80 de de HiJacker ve Cmert gayet karizmatikler Smile
Selevent Wrote:80x80 de de HiJacker ve Cmert gayet karizmatikler Smile

Big Grin Ben ben şey.. Toungue
Yok yok avatarı değiştirmek farz oldu Big Grin Kesin Cmert fitledi Selevent'i Big Grin
Selevent Wrote:HiJacker ve Cmert gayet karizmatikler Smile

teveccühünüz, o sizin karizmatikliğiniz ... Cool
Sx1.Forumlari Wrote:ben resim boyunu 80x80 yapıp boyutunu düşüremiyorum (resmin kalitesi düşmeden) elinde program olan varsa paylaşırsa sorun ortadan kalkar Wink Big Grin

photoshopta pikselleri düşür sonra paintte aç sadece farklı kaydet de jpge formatında kayıt et olay budur
250 X 250 olsun bizim olsun Smile nekadar büyük okadar iii Smile
neckermenn Wrote:250 X 250 olsun bizim olsun Smile nekadar büyük okadar iii Smile

YahooBig GrinYahoo

benim avatar için 10x10 ve üzeri yeterli Smile
3310 Wrote:YahooBig GrinYahoo

...Nütfen nütfen rica ediorm bencil olmayalım NonoBig GrinBig Grin
Başkalarınıda düşünelimClapping Big GrinBig GrinShifty
imza olsun resimli ama
Selevent Wrote:20kb x sayfa başı 15 mesaj = 300kb her sayfaya, mesajların içindeki resimler hariç ek bir yük getirecek. genişlik ve yükseklik değerlerine gelirsek ortak bir kanıya varmak zor gözüküyor. benim görüşüm çok büyük olmaması ve forum görünümünde önplana çıkmaması yönünde. 80x80 de de HiJacker ve Cmert gayet karizmatikler Smile

oyum evet ama bu gerçeği hiç düşünmeden verdim...
sayfa açılışları yavaşlayacağına avatarlar küçük kalsın daha iyi...Thumbup
erkahn Wrote:imza olsun resimli ama

+1907

[Image: yigiton2.png]
Sayfa hızı bencede daha önemli.
neckermenn Wrote:
3310 Wrote:YahooBig GrinYahoo

...Nütfen nütfen rica ediorm bencil olmayalım NonoBig GrinBig Grin
Başkalarınıda düşünelimClapping Big GrinBig GrinShifty

peki... 99*99 ve üzeri idare eder SmileSmile

----------------------------------------------------------------

adigehalil Wrote:
Selevent Wrote:20kb x sayfa başı 15 mesaj = 300kb her sayfaya, mesajların içindeki resimler hariç ek bir yük getirecek. genişlik ve yükseklik değerlerine gelirsek ortak bir kanıya varmak zor gözüküyor. benim görüşüm çok büyük olmaması ve forum görünümünde önplana çıkmaması yönünde. 80x80 de de HiJacker ve Cmert gayet karizmatikler Smile

oyum evet ama bu gerçeği hiç düşünmeden verdim...
sayfa açılışları yavaşlayacağına avatarlar küçük kalsın daha iyi...Thumbup

şu da var tabii ki , tarayıcımız ( tercihen firefox Smile ) resimleri her seferinde internetten indirmiyor. bunları diske kaydediyor. başka bir sayfada ihtiyacı olduğunda diskten alıyor onu.

tabi bunun için tarayıcının tuttuğu bu dosyaları sıkça silmemek lazım
bide tabi hız faktörü war Mesea 2048 Gayet rahat ve Hızlı Açabiliyor Hani Smile)))
Sınırsız oluncada insan daha bi gaza elio Smile)))
3310 Wrote:tabi bunun için tarayıcının tuttuğu bu dosyaları sıkça silmemek lazım

cache temizliği yapmamak lazım o zaman...Big Grin
neckermenn Wrote:bide tabi hız faktörü war Mesea 2048 Gayet rahat ve Hızlı Açabiliyor Hani Smile)))
Sınırsız oluncada insan daha bi gaza elio Smile)))

2048 ve sınırsız mı ? bizi gıcık etmek için mi yazıyosun Big Grin , yada ne biliyim nasıl yani ?

---------------------------------------------------------------------

adigehalil Wrote:
3310 Wrote:tabi bunun için tarayıcının tuttuğu bu dosyaları sıkça silmemek lazım

cache temizliği yapmamak lazım o zaman...Big Grin

tabiiki. ama arada girilen bazı (!) siteler bunu mecbur kılabilir Big GrinBig Grin
2048 HANİ kilo bit per second hani Big Grin sanitede 2048k saniyede demek yani Big Grin güzide bi hizmet Smile isterse fotolar 10.000.000 X 10.000.000 olsun yani tın eder sadece Smile zuhzuhzuh
bu arada bişii hatırlatiim cache ayrı bişi Smile)))
ayrı derken ? peki nası bişii ?
Tmm Ben hatalıyım Smile) paso donanım gelio aklıma Smile kusra bakma Big Grin

şindi sonuçta oldumu 100x100 1mb Smile))
1 mb Smile , yakışır tabi
80 80 avatarlar hakikaten kucuk...en azindan 100 100 olmali..niçün diyeceksiniz,abi kucultunce fotoyu pixeller birbirine giriyor....

saygilar:Dcosku kardesim nerdesin gel misir yiyek seninlePopcorn

LaughLaughLaughLaugh
Pages: 1 2
Reference URL's