selamlar.forumda istek ve şikayet kutusu olursa bence iyi olur.mesela fareyi başlığın üstüne geldiğinde mesajlar görünmüyor. simler yetersiz vs..
MY BB kullanmamızdan kaynaklanıyor dostum. Lisanslı script kullanıyoruz.
Konunun içeriğinin göründüğü forumlar bence görsellik açısından berbat.
Forumda şikayet kutusu olabilir haklısın. Ancak burada herkes şikayetleini ulu orta yazabilir. Herkes hatasını bilsin ve ona göre davransın.
Aslında forum genel olarak kullanışlı ve hızlı.
Smiley konusunda hak veriyorum

imza kısmı çok kısır...başka forumlarda adam imza kısmına gifinden tut nerdeyse flash animasyon girecek..
bu tür eleştiriler ve istekler çok faydalı oluyor arkadaşlar teşekkürler. gelen mailler ve forumda yazılanların dikkatle izlendiğini bilmenizi isterim.
mesela anasayfa haberlerine yorum yazılması özelliği gelen bir mail doğrultusunda harakete geçilerek yapıldı.
önerilerinize göz atalım
i- smileyler yetersiz (Coşku da ısrarla dile getirmişti)
ii - konu başlığının üzerine gelince mesaj önizlemesi
iii - forumda istek ve şikayet kutusu
iv - imzada gelişmiş seçenekler
hepside güzel öneriler. adım adım uygulamaya koydukça "Yenilikler, Duyurular ve Kurallar" bölümüne yazacağım. bazen isteklere hızlı cevaplar veremiyorum, bu araya bazı işlerin girmesi veya forum sisteminin bağlayıcılığından olabiliyor. bu tür gecikmeler şimdide affola.
@Selevent
Teşekkürler. Forumda yeni eklentilerin olması hem görselliği hemde kullanımı rahatlatacaktır.
Bende bir zamanlar tema konusunu Sonic ile konuşmuştum. Aslında temanın rahatsız edici bir yanı yok ama daha profesyönel görünüşler ilgi uyandırır.
Logo içinde birşeyler yapmanın zamanıdır.
Bence forumda yapabilen herkes bir bölümde 410 x 52 bir logo yapıp paylaşsın. En iyi logo kullanılsın

Tema geliştirilebilir, tamamen değiştirilebilir veya isteyen istediği temayı seçer (ister yeni olanı ister klasik olanı). bu da olması gereken bişey. logoda aklımda bir süredir düşünüyorum nasıl olmalı... ama bazen uzun süredir kullandığınız birşeyi hemen değiştirim demek zor oluyor. 2004'ten yana aynı logoya göz aşınalığı var.
bencede logo şimdilik fena deil ama dier konularda öncelik verilmesi güzel olur..
Her zaman yazdığım gibi, beni en çok rahatsız eden smiley yetersizliği ...
8 smileyle neyi ifade edebilirim ki
@Selevent ve @Sonic iyi çalışmalar

Aklıma gelmişken, PM kutsundaki mesajlarımızı çöp kutusuna göndermeden direk silebilsek daha iyi olur.bıktım artık çöp kutusunu boşaltmaktan