Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Açık Şarj
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
yapmanız gereken şey oldukça basit, iki bağlantıyı birbirine deydirmeden sabitlemek ...

[Image: whattodo4tf.jpg]

[Image: phoneplug8hw.jpg]

[Image: theresult3jz.jpg]
Bence acik sarjidan once birde bunu deneyin, bende ise yaradi.. Telefonu sarja takin, hicbirsey olmuyorsa sadece bir kere ve cok kisa bir sure (sadece tustan basilma sesi <tık> gelsin) basip cekin.. Ekranda hicbir degisiklik olmayacak ama telefonunuza dokunmayin ve sabirla bekleyin.. Ben yaptigimda yaklasik yarim saat sonra telefon normal sarj yapmaya baslamisti.. Herkese kolay gelsin..
kouyla bir ilgisi yok ama imzada görünce yazayım dedim zulmani kardeşim 186 mhz stabil o/c ile işlemcine bi süre sonra veda edebilirsin benden dimesi..
Adaş nelere dikkat ediyorsun öyle Big Grin
Zulmani SX1 e garezin varmış gibi gördüm seni Big Grin
ZuLMâNî Wrote:Bence acik sarjidan once birde bunu deneyin, bende ise yaradi.. Telefonu sarja takin, hicbirsey olmuyorsa sadece bir kere ve cok kisa bir sure (sadece tustan basilma sesi <tık> gelsin) basip cekin.. Ekranda hicbir degisiklik olmayacak ama telefonunuza dokunmayin ve sabirla bekleyin.. Ben yaptigimda yaklasik yarim saat sonra telefon normal sarj yapmaya baslamisti.. Herkese kolay gelsin..

bi kaç kere benim başımada şarz olmama olayı geldi bıraktım öyle arkadaşın dediği gibi yarım saat sonra falan kendiliğinden şarz olmaya başladı garip alet bu sx ler yaw
Reference URL's