Herkese selamlar

Sx1 le ilgili herseyin cekinmeden konusulabilecegi tek adres dediler koptum geldim
Burda herkes benden fazla sey biliyor galiba cok az amator isi soru yakaladım neyse umarım birilerine faydam dokunur

Tesekkurler,
ııııı sevincliyim,forumu didik didik ediyorum 2 gundur

Arkadaşlar selamlar. Yeni üyeyim. Ben de bir ice blue sx1 sahibi ve tutkulusuyum. Ama şu anda ölü durumda. Verdiğiniz değerli bilgileri elimden geldiğince uygulayarak onu tekrar hayata döndürmeyi ümit ediyorum. Şimdiden değerli bilgilerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Saygılar...

[/color][/font]
çok süper biyere gelmişsiniz ark. hoş geldiniz memnun kalacağınıza eminim buradaki ekip hiç bir forumda yoq olgun ve kişilikli insanlardan oluşmaktadır....

saygı ve sevgi sınırını aşmayalım......
H.G schöntürk
inş.sx1'ini hayata döndürürsün forumda iyi vakit geçirmen dileği ile..
schöntürk Wrote:Arkadaşlar selamlar. Yeni üyeyim. Ben de bir ice blue sx1 sahibi ve tutkulusuyum. Ama şu anda ölü durumda. Verdiğiniz değerli bilgileri elimden geldiğince uygulayarak onu tekrar hayata döndürmeyi ümit ediyorum. Şimdiden değerli bilgilerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Saygılar...
sx1 in varsa başka forumda işin yok bence hacı herkes forumunu burayı kaynak alarak güçlendiriyo zenginleştriyo

sx1 ini toplıcaana eminim kolay gelsin