Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: SX1 alıyorum...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
üstatlar uzun süren aramalarım sonucu temiz bir SX1 buldum...

siyah olan SX1 32 mb flasha sahip.. telefon hiç açılmamış dedi arkadaş (bundan emin değilim vidalar temiz ama bilemiyorum).. birde telefona tp yapılmamış...

fiyatı 210

ne diyorsunuz üstatlar sizce alına bilir mi?
200 ' e kapatmaya bak Wink

full aksesuarda varsa bence iyi fiyat ...
Tabi kutusu, orjinal şarjı , USB kablosu ve kulaklığı ile alıyorsan Coşku'nun dediği gibi 200 e bağla. Hiç kaçırma.

Birde siyahmış Wink
var cmert üstat data kablosu, kulaklık..
cihaz temize benziyor ama başka dikkat etmem gereken önemli bir nokta var mı?
Numerik tuşlara profilden dikkatlice bak, yamuk,kırık,çıkık varmı diye , ben her SX1 aldığımda bakarım Big Grin Big Grin

ayrıca joystick i kontrol et, kendinden geçmişmi ...
oke.. SX1 i bu yöntemlerle bir kez daha incelicem ve eğer beni tatmin ederse 200 e kapatıp alıyorum.. Smile

HiJacker üstat SX1i alırsan senin elini öpmeye gönderecem Smile
TP, up_4, led, (full upgrade için) tabi eğer müsait olursan...
Bu led olayı baya tuttu yaw, bi ben yaptırmadım heralde Big Grin Big Grin
Birde MMC kart takıp kartın çalışıp çalışmadığına bakarsan iyi olur. Cihaz belki dikkatlice açılmıştır. Genelde kapatırken MMC pinlerini yamultabiliyorlar.

Yalnızca numerik tuşlarla sınırlı kalma. Diğer tuşlarında çalışıp çalışmadığını test etmende fayda var.

Kasanın üst tarafına dokunduğunda RF göstergesinde bir düşüş oluyormu diye kontrol edersende iyi olur Wink
zaten TP yaptırmak şart.. burada kasaplara yaptırmaktansa bi SX1 üstatına gönderelim hazır göndermişken biraz upgraden kim ölmüş .. Smile
Big Grin ne ilginç bir milletiz. Ben 270 e satıyorum dedim herkes hadi len dedi.
Şimdi 210 ytl ye cihaz alacaksın kafadan 60 - 70 masraf yapacaksın.

Benimkiyle aynı hesaba gelecek.
Varsa senin aldığının bir artısı bilelim Big GrinBig Grin

istediğin zaman gönderebilirsin ama şunuda bil ki çalışan cihaza TP yapmam ben Wink
HiJacker üstat sen satıyor musun SX1ini benim haberim bile yok..
yok üstat aldığımızın ne artısı olacak. tek artısı 2 taksitle arkadaşa ödemem başka bir artısı yok Smile
Walla ben sattım cihazımı 250$ a CoolCool
Arkadaşlar rica ediyorum "kime sattın, cinsiyeti neydi" gibi sorular sormayın Rolleyes Big Grin Big Grin
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Sen sordun pişman oldun Big Grin
Söylemekte fayda görüyorum,kayıtlı olup olmadığını da kontrol edin.
bence sx1 satarken gittigidiyor da açık arttırmaya çıkarın 400 ytl fiyata kadar çıkıyor.. özellikle led ve buzzerle arkadaşlar..cmertup4 ün özellikleriyle orjinalin özelliklerini yazın 500e bile satabilirsiniz
Reference URL's