Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: sx1 değişim
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
telefonumu izmir başarıya verdim değişim kararı verdiler hoparlörü patlamıştı sağ menü tuşu (çıkış) çalışmıyordu değişim kararı aldılar sx1 yerine ne verirler acaba ve ya para alabilirmiyim fatura benim adıma değil 2 el almıştım.
1-uzak ihtimal "0" SX1 verebilirler, uzak diyorum çünkü ellerinde olma ihtimali oldukça düşük.
2-muadili bir cihaz olarak CX75 (servislerin muadil anlaşıyı böyle) verebilirler

değişim kararı alındığına göre bedel iadesi olamaz ... mümkün olsa bile faturanın kime ait olduğu önemli değil, önemli olan faturanın fiili varlığı Wink
cmert Wrote:1-uzak ihtimal "0" SX1 verebilirler, uzak diyorum çünkü ellerinde olma ihtimali oldukça düşük.
2-muadili bir cihaz olarak CX75 (servislerin muadil anlaşıyı böyle) verebilirler

değişim kararı alındığına göre bedel iadesi olamaz ... mümkün olsa bile faturanın kime ait olduğu önemli değil, önemli olan faturanın fiili varlığı Wink

başarı müşteri hizmetlerini aradım dediğin gibi cmert cx75 veriyolar bende istemiyorum dedim o zaman para iadesi yapıyorlarmış): o para ile de 2 adet sx1 alabilirim 460 ytl
Yine de paçayı kolay kurtarmışsın.. Benim bir arkadaşım sx1 inin parasını alabilmek için adamlara dava açmak zorunda kalmıştı...
hehe bende pusuya yattım 31 inde yollamıştım haftaya oluryo galiba 30 iş günü Big Grin iki olucak bu daha önce 34 iş günü kalmıştı bu da eklenince parasını alıp kendime bir dvcam almak istiyorum (sx1 gidince bizimkileri ikna ettim el71 aldı o yüzden yani yoksa sx1 forevır Toungue)
hakkat milletin kanına giriyorsunuzToungue..bende bozup para iadesi alsammı diye dusunmeye basladımBig GrinBig Grin..
ooo dostum bence senin bu forumda işin yokk...biz biraz geyik yapam dedik içine ettin...
çocuk daha bu yaşta nelerin peşinde ....
cmert hakket daha kucukmusBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinToungue...bende heralde 35-40 yaslarında fln da sx1 kullanmayı beceremediği için boyle diyor demiştim.....
Benim telin servisdeki 15. günü kaldı 15 gün daha bakaılım ne kadar sürecek. cmert ben bakıyorum da cx75 piyasada kalmadı gibi. göremiyorum hiç bir yerde. benim fikrim başka bir tel verme ihtimalleri daha yüksek. birde bir arkadaş sxg75 verdirmeye ikna ettim demişti ama devamı gelmemişti. bende merak içindeyim (anakart değşecekti) değişecek mi yoksa tamir mi olucak bilmiyorum
benim anlamadığım daha telefonu vereli 1 hafta oldu ve hoparlör ve menü
tuşu yüzünden hemen değişime karar vermeleri benim aklıma ellerinde parça olmadığı geliyo siz ne diyorsunuz bunun yerine s88 istesem verirler mi acaba
opportunity Wrote:benim anlamadığım daha telefonu vereli 1 hafta oldu ve hoparlör ve menü
tuşu yüzünden hemen değişime karar vermeleri benim aklıma ellerinde parça olmadığı geliyo siz ne diyorsunuz bunun yerine s88 istesem verirler mi acaba
s88 verirlerse hiç affetme..o alet zaten ödül almış hadi onuda geçtim bilenler bilir onda A2DP desteği var..yani s88 de bluetooth kulaklık ile kablosuz stereo müzik dinleyebilirsin..
opportunity Wrote:benim anlamadığım daha telefonu vereli 1 hafta oldu ve hoparlör ve menü

tuş basmadımı hemen tuş boardunu değiştiriyolar ve şu aan ellerinde yok dışardan sipariş veriyolar,benim arkadaşın telide tuş basmamasından dolayı bostancıda ve 18 işgünü oldu daha parça gelmemiş
aslında para iadesi daha güzel daha tatlı Smile

ya bu arada bu herifler cumarteside çalışıyo cumartesileride sayıyozmu işgününden
evet sayılıyor şu telefonu garantiye gidip değiştiren arkadaşlar deneyimlerini yazsa süper olucak ya
serk Wrote:evet sayılıyor şu telefonu garantiye gidip değiştiren arkadaşlar deneyimlerini yazsa süper olucak ya

oo o zaman 22 gün olmuş arakdaşım değiştirirse yazarım detayları Smile
başarıya mail attım cevap olarak telefonunuzda elektronik parça değişimi
yapılacaktır parça siparişi beklemektedir diye geldi.dün telefon ile görüştüğümde değişim demişlerdi anlamadm bir şeySad
opportunity Wrote:başarıya mail attım cevap olarak telefonunuzda elektronik parça değişimi
yapılacaktır parça siparişi beklemektedir diye geldi.dün telefon ile görüştüğümde değişim demişlerdi anlamadm bir şeySad

dostum bidaha arayıpta konussan iyi olur bence,böle böle dediniz diye
apocall Wrote:
opportunity Wrote:başarıya mail attım cevap olarak telefonunuzda elektronik parça değişimi

kanuni olan 30 iş günü dolmadığı için elimden bir şey gelmez mecburen 30
iş gününü beklemek zorundayım ondan sonra bakıcaz artık.
opportunity Wrote:
apocall Wrote:

kanuni olan 30 iş günü dolmadığı için elimden bir şey gelmez mecburen 30
iş gününü beklemek zorundayım ondan sonra bakıcaz artık.

arkadaşlar benim sx1 i tamir etmişler neyse sx1 imi kavuşucam ya gerisi boşBig Grin
Reference URL's