ya telefon çıkalı 4 yıl olcak nerdeyse hala yenimi çıktı bu diye soranlar var hatta çevremde bir kaç arkadaşım bu telefon üzerinde sapkınlığımın olduğunu falan söylüyyorlar sizede bu tarz yaklaşımlarda bulunanlar varmı çok merak ediyorum
ve çok iyi hatırlıyorum 1 gün boyunca sabahtan akşama kadar bu telefonu almak için samsunda ki bütün telefoncuları dolaştığımı yanımda kuzen vardı en son dolaşıyoruz sanada telefonada die bir başladı 12 saate yakın yürütmüştüm adamı yazık yaw
Manita değişir SX1 değişmez eheuheh

Bana oluyor kardeş.Geçen dolmusta ogg dinliyorum amcanın biri atladı nası memnun musun dedi.Bende böyle sorunca telefonu tanıyor zannettim tuş takımına alışmak zor oldu dedim tuşların yanda oldugunu gorunce aval aval baktı
Satın almaya gelince bende tüm teknosa ları dolaşmıstım Istanbul daki en son ümraniye de buldum benim ablam vardı yanımda bi 6 saat te biz aradık kısaca

Tanımasınlar daha iyi bize kalıyo

bende alırken bulmak için çok uğraştım nerden baksanız 40 ın üzerinde telefoncuya sordum.. telefonu tanıyanlarda var tanımıyanlarda

işin ilginç yanı aldığım yer başka bir telefoncudan 500ytl ye almış ben 450ye aldım

iki faturayıda vermiş adam yanlışıkla
çoğu insan telin hafıza kartı destek kapasitesini ve menü hızını görünce afallayıp kalıyor. büyük bir kısmıda teli yeni bir model sanıyor.
Sapkınlık konusunda bende varım

elimde aynı cihazdan 2 tane gören arkadaşlar hakkımda pek tutarlı konuşamıyolar

bazıları da kıskançlıktan çatlama, patlama moduna giriyo
Geçenlerde bi arkadaşım SX1imi eline aldı ve biraz kurcaladıktan (adam menüye zor girdi

) sonra bana sorulacak en saçma soruyu sordu : "nokya kaç bu ?" demezmi ... cinnet getirmemek için akla karayı seçtim resmen

nelere katlanıyorum SX1 için nelere ... bigün katil olup çıkıcam ...
İlk SX1imi 2 yıl önce almıştım ve hiçbir dükkan gezmedim ,direk ilk sahibinden 2. el olarak 390 kağıdı bastırıp anında görüntü yapmıştım.en zoru da maaş gününü beklemek olmuştu :Pmaaşın yarısından çoğu gidince bi sonraki ayı zor getirmiştim o ayrı tabi

hey gidi günler ...

benim de sx1 alalı 2 yıl kadar oldu..lise 2 bitip yaz tatilinde 3 ay calışamım sonucu olarak sx1'im olmuştu..ilk başta biraz tereddut ettim koca 3 ay we sonucunda sadece bir telefon diye..ama ogrenmiş oldumki sx1 sadece bir telefon değilmiş;otesinde birşeymiş..

..
sapkın damgasını bende yiyorum arkadaş ortamında ama ben kestirip atıyorum bu bir tel değil bunun değerini parayla ölçmem ben diyorum...
nokya kaç bu

büyük gaf

benimde 14 ay oldu hepsiburadadan 425 gaymeye almıştım..6.1 de onun gibisi yok..
6.1 olması we kamera cozunurlugu dısında bence n70 vs'e kafa tutar...onlardan farkı neki bi kamera bide symbian wersiyonu yuksek..nokiada yeni bişey yapmış aynı telleri değişik modellerde cıkarıp duruyor..
Bende yazayim bari. Benim hikayem biraz garip oldu.
İnanmazsınız ama bundan 4,5 ay önce aldım ilk SX1imi

Daha önce i-maje jamin kullanıyordum. Kız arkadaşım ses kesilmeleri ve şarj süresi yüzünden benimle konuşamıyordu. Bende ucuz yollu bir 6230 yada i modeli bulursam alayim edasıyla salına salına geziyordum. Rahat 30 dükkan dolaşıp bir okadarınada telefon ettim. Ne şanslıymışım ki 6230 yok.
Bir dükkana girdim. Oldukça kıl tüy tipler var ve telefonlara bakıyorum. o esnada vitrinde bir SX1 Carbon Black duruyordu. Fiyatını sordum 6 ay vadeyle toplam 270 YTL tutuyordu. Aldım çıktım.
Hatun telefonu kendi hattıyla açmaya çalışırken telefonu kilitledi 2. gün.
Arkadaşlardan birine götürdüm. Elinde tamir etmekte olduğu bir sx1 vardı. Ona TP yapıyormuş benimkinede yapacak. Cihaza TP yaparken izledim. Ve TP başarısız geçti kaldırdı çöpe attı. Sonra benimkine uzandı (TP yapacak ya sözde)
Bende bırak ben senden iyi yaparım dedim. Hadi len falan dedi ama cihazımı aldım çıktım gidip bir ısı tabancası aldım evde biraz araştırma veeee işte sizin cihazlarınızı bile ben yapıyorum
Başarının hikayesi

ben de bundan iki sene once almıştım carbon black sx1 mi sanırırm bidolu.com dan almıştım(420 milyondu)
telefon yaklaşık 1.5 ay elime geçmemişti gümrük sorunları yuzunden her allahın günü bidolunun musteri hizmetlerini aramaktan bıkmıştım ya
ha bi de bir ilginç not daha ben telefonu ice blue olarak sipariş vermiştim ama carbon black olarak geldi başta bu dururmu oldukça yadırgamıştım ama sonra siyah sx1 in mavi sx1 den daha karizmatik olduğnun farkına vardım yannlış mıyım?
ben ilk aldıgımda cok aramıstım
40 ytl aldık tabe 2 sene oluo nerdeyse tabe
benım garatı 7 yıldı
sımdı 5 yıl kaldı
benden başka kimsede yok bu garanti süresi bu arada
7 yıl garanti nasıl oluyor ya nerden aldın ki sen telefonu merak ettim şimdi
hakkatten 7 yıl garanti nasıl oluyor

KIL

ben yazim 2 sne önce siemens c65 i bana 350 ye sattılar güzel telefon felan diodum ki bi arkadaşta gördüm sx1 i ve fiayatı duyunca hemen koşup sx1 e sarıldım ben bunu alıyomdedim adamda hemen bendeki teli aldı 50 ytl verdim üstüne sx1 imi aldım
gecen sene butun yaz calıstım ve sonunda iii bir tel alıyım dedım ve telefoncuya gıttım 3230 u gozume kestırdım cok rahattı bılmıyorum hosuma gıtmıstı 450 ye mı 500 mı ne almıstım kredi kartıyla mutluydum telefonumla ama bı kasım gecesı yatagımın ustune koymustum unuttum tabı onu orda sonra yorganımı duzeltıyım dıye yorgnımı fırlattım telefon bı tavana bıde yere cakıldı bı dahada gun yuzu gormedı garantıye verdım tamı tamına 5 ay bkledıkten sonra yeter artık dedım gıttım telfncuya agzıma gelenı saydım ama bana sx1 onerdı ii dedım hıc yoktan telefon dedım ve hayatıumın en buyuk iyligini yaptım kendıme 2 haftada tuslara alıstım daha cmert sayesınde telefonuma dahada asık olmaya basldım ve suanda telefonum yanımdan ayırmıyorum yatarken bıle yanımda telefonum I lOVE YOU SX1
her an her yerde sx1

bari bende yazam..
yaklaşık olarak bundan 1yıl 2 ay önceydi... ayaz bir kış günü okuldayım...
babam aradı o aralar samsung E715 kullanıyorum. herneyse babamla bir türlü konuşamadık ses gidip geliyordu... babam sinirlendi git telefonunu değiştir adam gibi bişey al bu ne böyle dedi... dedim tamam

sen paradan haber ver..
düştüm yollara bütün telefoncuları gezdim ve o an SX1i gördüm.. adama dönüp bu ne ağbi dedim...adam demez mi evet biraz büyük bir cihaz ama güsel telefondur...

neyse pazarlık yaptım 250 ytlye aldım...
okul kapandı eve döndük tabi ben SX1i modifiye etmişim babam dedi bi bakayım ne aldın.. gösterdim özelliklerini saydım demez mi banada bi tane al...

Almadın dimi babana

Seninki bozulunca babanınkine iş olurdun, fena mı

heheheh harbiden dedik bitek bizde olsun SX1 bilseydim onada alırdım