Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Elimizde kaldı sx1ler..
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Kim ne derse desin sx1ler elimizde kaldı.. Siemens yüzünden ne gelişebiliyor(orjinal olarak) ne de yedek parçasını bulabiliyoruz.. şu günlerde telefonu elden çıkarmayı çok ciddi olarak düşünüyorum.. ama 450 ye 10 taksitle aldığım bir telefonu 170-200 e vermek salaklık gibi geliyor.. ya sahtekarlık yapıp telefonu fazla paraya satıcam ya da 200e katlanmak zorunda kalıcam.. belki karşı çıkabilirsiniz ama elimizde kalacak bu gidişle.. hatta aklıma telefonu bilerek bozup servise verip parasını almak bile geldi bunu yapmak istiyorum ama led+buzzer la oluyormu bilmediğim için şu anda birşey yapamıyorum
sx1 daha cok kullanılır bence sen hangi ozelliğinden dolayı elinde kadığını dusunuyorsun.bir tek kamera megapiksel değil o kadar,gerikalan tum ozellikler war..
ama yedek parca konusunda sana katılıyorum..aslında siemens sx1 için 2 megapiksel kamera yapıp piyasaya surse ne guzel olur..birde wireless ozelliği eklense daha ne isteriz...
ben daha çok os6 ve javasının 1.0 olmasından dolayı bozuluyorum.. java2.0 olsa tamam os6 ya katlanırım.. d720 almayı düşünüyorum bu gidişle
ewet doğru ama zaten bu gidişle symbian fln kalmıcak.bi kaç seneye kadar tum tellerde windows olacak...onun fazla kafaya takma..tabi ben pek fazla program kullanmıyorum sen kullanıyosan os6 yetmeyebilir..
ahh birde su z surucusu tamamen editlense os6 çöpe gidecek....ama zorr hatta imkansız..
imza kampanyası yapıp siemens e mail atalım Big Grin yeni bi sürüm çıkartsın sx1için
Quote:Elimizde kaldı sx1ler..

bu forumda böyle başlık olur mu??

Burdaki varoluş amacımız ne ??

hangi cihazı alacaksan al, senin saçma sapan konu ve mesajlarını çekmek zorunda değiliz !

Quote:ya sahtekarlık yapıp telefonu fazla paraya satıcam ya da 200e katlanmak zorunda kalıcam..

SX1ini satarken konu başlıığını da aynen şöyle yaz : " cin olmadan, adam çarpılır."
Coşku sana katılmamak ne mümkün.

@Sx1.Forumları
Burada biz forum üyelerinin ve sx1 in bütünlüğünü sağlıyoruz. Hala anlamadığın burada aynı amaç için toplanmış 4.000 küsür DOST var.

Sen burada cihaz için bulunuyor olabilirsin ama şahsen ben arkadaşlık için duruyorum. Birçok üyede böyle.

Biz burada elimizdekiyle yetinebiliyorsak sende yetinmeyi bilmelisin. Bilemiyeceksen zaten işin yok buralarda.
Bişey paylaşmak değil paylaşılanla yetinmeyi bilmek bile bizimle birlikte olmana yetecektir. Ama sen cihazını pusula veya televizyon kumandası yapmak yada el feneri olarak kullanmak istiyorsan forumda teşekkür bile etme,, alacağını al, indireceğini indir, öğreneceğin varsa öğren ve hayata devam et.
Ne marka cihaz kullandığın, ne alacağın, ne şekilde cihazını sattığın umrumuzda değil.

Bunun yanıtını istiyorum...

Yukarıda yazdığın " yedek parça bulamıyoruz" keilmesini açıklarmısın.
Sen yedek parçayı ne yapacaksın merak ediyorum.
Numerik tuşlardan tespihmi dizeceksin ??

Bırak orasını ben düşüneyim.

Sonic lütfen bu başlığı silme teşhir edilmesi daha faydalı olacaktır.
size dandik sx1le mutluluklar.. benim işim olmaz böyle yerlerde
Teşekkürler Sx1.Forumlari güle güle
Hiç uğraşamayız. Biz bize yeteriz.
aranızda tek adam gibi adam "Sonic" gerisi yalan
bilader biran önce samsung d720 al ve başka forumda haykır düşüncelerini!! esasında sx1 forumlarının senin gibi saçma insanlara ihtiyacı yok...
Sx1.Forumlari Wrote:aranızda tek adam gibi adam "Sonic" gerisi yalan
agzindan cikan kelimelere dikkat et...bu forum senin gibi insanlar için acilmadi,istedigin tel i de al .kimse sana niye aldin demez...saga sola bulasmayi birak ve bas git..senin gibilerin toplandigi busuru forumlar var oralara git bizim arkadasligimiz var cihazlardan once...senin bir turlu anlayamadigin sey de bu!sx1 sacmalaginin suruklediği ortamda bulunamazmiş ..cok da tın!
bi nick'e bak bi de söylediklerine =D biras ironiq olmuş =D

çok gördüm senin gibileri , uğraşmaktan bıktım =D

gidin 6600 alın siz

zubahuhahuaa
:oftopic: tartışmaya gerek yok kapı orda istemeyen gider... he gidende eğer o telefonu kullanıpta başka üyelikle bu sayfaları okur yazılımları indirir yapılan şeyleri telefonunda uygularsa harbiden peynirdir demektir
14 yaşındaki bebeni yazdıklarına da bakın hele !
kalkmış bi de bize adamlık dersi veriyo !

Quote:size dandik sx1le mutluluklar.. benim işim olmaz böyle yerlerde
Ya n'olur kal ,sensiz ne yaparız ... bizi eşsiz paylaşımlarından mahrum bırakma, daha SX1den traş seti, berber koltuğu yapacaktın Sad sen yoksan bende yokum o zaman, hatta Özgür de yok ... Toungue

Sen git yaşıtlarınla HalfLife oyna, burası sana XLarge !
Big GrinBig Grin Way Way sende gidiyorsun ha. Dur be ne güzel takılıyorduk.
Dostluk ,Sx1 ,Ayna, Yedek parçalar ne olacak. Hani sen yedek parça bulacaktın beraber tamirat yapacaktık.. Big GrinBig Grin

Boşverin bunu ya. 14 yaşındaki bebe HalfLife bile oynayamaz. Fazla kanlı gelir. Worms Armageddon oynasın. Strateji kurmayı becerebilirse.

bu arada Ankaradasın ve adamlık hakkındaki muhabbetin hiç hoşuma gitmedi. bilmem anlatabildimmi ?
istediğiniz yer zaman siz belirleyin gelin buluşalım sonra kim kime adamlık dersi veriyo öğrenin !
Big Grin Big Grin Big Grin eyyt be ... Özgür , elma şekeri götürmeyi unutma Big Grin Big Grin Big Grin
Hemen şimdi evimin oraya gelebilirmisin ben tek geliyorum sende ADAMSAN (sanmıyorum ama) kalabalık gelirsin Big GrinBig GrinBig Grin

Adamlık dersi alalım biraz. şüphe edenler varsa lisans bile çıkartılır Big GrinBig Grin

--- Edit ---
yada şöyle yapalım sen adresi ver ben hemen atlayıp geleyim. resim galerisindede dayak yemiş halini yayınlarım Big GrinBig Grin Renk gelir biraz galeriye Big GrinBig Grin
cmert Wrote:Big Grin Big Grin Big Grin eyyt be ... Özgür , elma şekeri götürmeyi unutma Big Grin Big Grin Big Grin

Ben ajdar ve nane şekeri vermeyi tercih ediyorum.Big GrinBig Grin çocuk işte ne yapsın. klavyede delikanlılık yapacak haliyle Wink
adaşıma ankarayı daraltmayınnn huleyyyynn Big Grin Big Grin aman be adaş uğraşmaya değmez...
siz ne komiksiniz böyle Big Grin hep böylemisiniz merak ettim Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Sx1.Forumlari Wrote:ama 450 ye 10 taksitle aldığım bir telefonu 170-200 e vermek salaklık gibi geliyor.. ya sahtekarlık yapıp telefonu fazla paraya satıcam ya da 200e katlanmak zorunda kalıcam..

Altın alsaydın keske ya yatırım olurdu

tobee....
Sx1.Forumlari Wrote:siz ne komiksiniz böyle Big Grin hep böylemisiniz merak ettim Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

Aslında farkında değilsin. Komik olan sensin. Hiç faydan olmadı demek haksızlık olur. Forum üyelerine , insanların değişik yerlerindende gülebileceğini öğrettin Big Grin Çok saol Wink
Pages: 1 2
Reference URL's