Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: netten ücretsiz sabit hatla konuşma
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Arkadaşlar işte muhteşem bir program internet üzerinden uluslararası dahil tüm ev telefonlarıyla bedava konuşun.Türkiyede şuanda bu programı kullanmak bedava.sizden herhangi bir ücret talep edilmiyor. test edildi .programı kurduktan sonra yeni kullanıcı kaydı yapıyorsunuz.sadece şifre ve kullanıcı adından ibaret daha sonra dialpad kısmından uluslar arası alan kodu başa gelecek şekilde örn: +90312...... gibi numarayı giriyorsunuz ve mükemmel ses kalitesiyle konuşmanızı gerçekleştiriyorsunuz.

Ve bu mail adresime geldi(You can now make FREE calls to several countries. These calls are limited to 1 minute per call.
If you want UNLIMITED calls to our FREE destinations please go to our website and buy 10 Euro worth of credit.)mealini anlamadım.Big Grin

Linkten( http://www.lowratevoip.com/en/index.html )programı download edip kuruyoruz.
Alıntıdır. şahsen konuştum , işe yarayabilir ve konuşanlar da var..bilginize.
Yorum yapan yada konuşan yokmu.İngilizcem yetersiz olduğu icin site de yazılanları ve maili anlayamadım.ingilizce bilenler bi zahmet ne nedir tercüme yapılırsa iyi olurdu.1 defa konuşma yaptım ve konuyu bu linkten alıntı yaptım.linkhttp://forum.donanimhaber.com/m_10659635...m#10670521
dream-125 Wrote:Ve bu mail adresime geldi(You can now make FREE calls to several countries. These calls are limited to 1 minute per call.
If you want UNLIMITED calls to our FREE destinations please go to our website and buy 10 Euro worth of credit.)mealini anlamadım.Big Grin

Linkten( http://www.lowratevoip.com/en/index.html )programı download edip kuruyoruz.
Alıntıdır. şahsen konuştum , işe yarayabilir ve konuşanlar da var..bilginize.

Mailde : "birkaç ülkeyle bedava konuştun. Bu aramalar 1 dakika ile sınırlıdır. Eğer sınırsız birşekilde ücretsiz konuşmak istiyorsanız websitemize gidip 10 Euro'luk kredi yükleyiniz." gibi bir mesaj yollanılmış.

Umarım yardımcı olabilmişimdir...
4dk dan fazla konustum herhangi bi sorun yasamadım ben tavsiye ederim cünkü gercekten calısıo bu arada kendi numaranızı aramayın Big Grin
acaba bu arama yaparken karşı taraf ödemeli olarak mı yapıyor?
Yoksa ücretle nasıl başedecek?
Tam olarak emin değilim açıkcası
Hele bir ay geçsin bir bakalım!
Faturasında bir kabarma olan var mı?!?!? Big GrinToungue
35cem35 Wrote:acaba bu arama yaparken karşı taraf ödemeli olarak mı yapıyor?
Yoksa ücretle nasıl başedecek?
Tam olarak emin değilim açıkcası
Hele bir ay geçsin bir bakalım!
Faturasında bir kabarma olan var mı?!?!?
Şuan bu programı değil fakat çalışma mantığı aynı olan başka bir program kullanıyorum. (voipstunt)

Deneme olarak sizi bir kaç dakika konuşturuyor. Sonrasında ise ücret talep ediyor. Mad
en az 10avro ödenmesi gerekliydi sanırım.blink
O ücret 120gün geçerli.Smile

LowRateVoip(Arkadaşın bahsettiği site)
Sitede dikkatinizi çektiyse bazı ülkeleri aramak haftada 200dk bedava.
Bedava ülkeler arasında türkiye sabit hatları da görünüyor.Thumbup
diğer ülkelerin ise belli ücretlerini görüyorsunuz.
Kullanım ücreti yüklemiş olduğunuz paradan düşülüyor.

Ben dediğim gibi voipstunt programını şuan ücreti yüklenmiş olarak kullanıyorum.
Çok memnunum.Whistling
Sebebi Almanyadaki yakınlarımla haftada 300 dakika bedava görüşüyorum.

(NOT: Evinizdeki sabit hat ile bir alakası yok. Biliyorsunuz ki adsl modeminin telefon numara çevirme özelliği yok Wink )

Bu programı kullanıyor olduğum için soracak bir sorunuz varsa cevaplayabilirim...
Bedava tanıtım amaçlı olduğuna inanmak gelmiyor. voip stuntda nekadar süreyle kaç avro ücretli ve vebu sürede ne kadar dakika bedava?Ücret nasıl tahsil ediliyor.?
dream-125 Wrote:Bedava  tanıtım amaçlı olduğuna inanmak gelmiyor. voip stuntda nekadar süreyle kaç avro ücretli ve vebu sürede ne kadar dakika bedava?Ücret nasıl tahsil ediliyor.?

Dostum şuan üniversitedeyim fazla vaktim yok ama eve gidince bu programı çok ayrıntılı bir şekilde açıklayacağım.

Saygılar...
Ben_SX1
Arkadaşlar VoipStunt programını ayrıntılı olarak ele aldım.
Okumak için Tıklayınız...
Reference URL's