arkadaşlar bugun elime bir sx1 geçti arkadas yeni tel aldı eski sx1 ini bana verdi..
telfondaki belli başlı sorunlar:
1.ilk önce kasası deişcek çok haşat olmus asırı deerecede kapakda hasar war
2.takılan sağlam kartlara(mmclere) bozuk mesajı veriyo
3.ağır çalısıyo anında komut almıyo garip

4.baska biside warmı bilmiyorum
tamir yapan arkadaslar warsa sevinirim
bu arada yeni kayıt oldum herkese selam...
bu arada ankaradayım ...
Dostum mesajını taşıdığın için teşekkür ederim. Aramıza hoşgeldin.
Bende Ankaradayım. Cihazını istediğin zaman bana ulaştırabilirsin. En kısa zamanda onarımını yapar teslim ederim. Forumda seninki gibi problemleri olanlar var(dı). Elimizden geldiği kadar yardımcı oluruz.

zamanında nokia 3100 ümü tamirciye vermiştim sdaece ustteki açma kapam deişekti yai plasytık içine kaçmıstı verdim telim 1 ay sonra aldım bu sefer tusu olmus fakat ışığı kendi kendine kapanıyordu bu yüzden her tamirciye vermek istemiyoruım deneyimli arkadaşlar var sanırım bu forumda onlar ilgilinirse sevinirim...
tsskuler
serkan..
hijacker seninle tanıstıgımıza sevindim çok tessukrler..
Hoşgeldin Sekocan
tamir,tadilat ve modifiye bölümüne göz atmıssındır.Herkes memnun burdan,için rahat olsun

.Senin sx1 de saglıgına kavusucaktır,ölüyü diriltiyolar burda.
saygılar
Sekocan
Bende tanıştığıma çok sevindim. Arızalı teslimat yapmıyorum. Çekinmene gerek yok. Kendi SX1im gibi ilgileneceğimden emin olabilirsin.
Jim_Beam
övgülerin için teşekkürler

Kesinlikle tavsiye olunur

referansları da çok sağlamdır

tesekkurlerrrr. sistim simdi

en kısa zamanda arkadaşa teslim etcem şimdiden oldu bildim arkadaş çok sağlam bide meslektaşız

HiJacker dan çekinmene gerek yok
aramızda ki en dost ve en dürüst insanlardan biridir!!!
yaf az önce ışıkla baktım sx1 im kart yuvası yok yani tırnaklar yok bi foto koyabilicek bi arkadaş war mı mmc yuvası içini gösteren..
35cem35 Wrote:HiJacker dan çekinmene gerek yok
aramızda ki en dost ve en dürüst insanlardan biridir!!!
Cok saol dostum simartiyorsunuz beni

Garip oldum biranda
@sekocan
Cihazi acmadan pinleri gormemen cok dogal cunku onlarin on tarafinda mmc karti itekliyen bir parca bulunuyor.

Adaş ne olmuş yavruya kasanın arkasındaki iki vida eksik o telefonu o hale getiren arkadaşa
Şaka bir yana da HiJacker üstad o telefonu yapar.