Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Teknotube
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Arkadaş sx1 kamerası ile çektiğimiz ilginç yada komik videoları burada paylaşabiliriz...Videoların ortak özelliği sx1 kamerası ile sizin tarafınızdan çekilmiş olması...Biraz sınırları zorlayalım deilmi...Belki yarışma bile yapabiliriz bu konuda Big Grin
Güzel düşünce ilk gördüğüm İlginç Videoyu Çekcem Smile
bekleyin teli aldığımda cektiğim ilk videolardan biri geliyor...
walla youtube ozurlu oldugum icin direk upload ediyorum..ama 3gp formatında..guzel bir rekor mevcut video icinde..

[ReKor]
o ne burunmuş öyle Big Grin verdim repini helal..
eywallah bu arada soyliyim o burun bana ait değil:Pbenim hakkımda yanlıs dusunceleriniz olmasınToungueToungue....
Allahtan avatar varda ... Big GrinBig Grin
Iyygg bu ne boyle Big Grin
cmert harbiden ordanda belli oluyor yoksa...paylaştıgıma pisman olurdum heraldeSmileBig GrinBig Grin..
HiJacker Wrote:Iyygg bu ne boyle Big Grin
genellikle lise caglarında bazı sivriler dikkat cekmek icin boyle yollara basvurabiliyor..
dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama o kağıt çıkarken ucunda beyine benzeyen bir et parçası da vardı
Big Grin Toungue Big Grin Toungue Big Grin
(allah akıl fikir versin) Big Grin
35cem35 Wrote:(allah akıl fikir versin)

Big Grin keske ama nerdee. Simdiki gencler pek acayipler Big Grin (ben cok yasliyim ya Big Grin)
o arkadasın fotosunu daha once yayınlamıştım..beynini gıdıklarken..adam derste canı sıkıldıkca burnunu karıstırıyorduBig GrinBig Grin
BuZz Wrote:adam derste canı sıkıldıkca burnunu karıstırıyorduBig GrinBig Grin
belli belli..Smile bi alt yapı oluşmuş arkadaşta Big Grin
Arkadaş burun fetişisti anlaşılan Big Grin Big Grin
wallah adamın zevki işte...zevk farklı olabiyor demekki.gerci bu farktanda ote bişeySmile..
bu kadar gosteri yeter..şimdi biraz break dance...
>>>Break<<<
anı yakalamak bu olsa gerek, eleman görmesin Big Grin Big Grin Big Grin
yok yaff onun boyle sitelerle işi olmazToungue...
Big Grin güzel video Wink
evet güzel video
aslında boyle bisuru video wardı ama mmc'ye format atınca uçtu hepsi..arkadaşlardan bulduklarımı topluyorum işte..artık buldukca burda paylasırızWink..
Yer : arkadaşın evi
Zaman : geçen hafta
Konu : vize sınavları sonrası stres atma Big Grin

buyrun Smile

duyduklarınıza inanmayın Big Grin Big Grin
coşku tuborgu zengin ettmişsinizde haberimiz yok Big Grin Big Grin ben sayamadım kaç şişe olduğunu Smile buzz videodaki eleman sağlammış Wink
cmert dostum ortam cok sağlam ozendim şimdiToungue;)ocu77 dostum onların break dance grubu war..ankarada 2. oldulardı en son..
Pages: 1 2
Reference URL's