uzun zamandır sx1 ile pc yi internete bağlanmayı deniyorum ama her defasında bağlantı asistanı cihaz bulunamadı şeklinde kayıtsız kalıyor. bu işi bilen bir arkadaşımız yararlı dökümanlar bölümünde yapılışını paylaşabilir mi?
hemen teşekkür etme belki bilen biri çıkar

olay şu ki bakıyorum dün geceden beri abuk zubuk bir sürü konuya yazabiliyor arkadaşlarımız yani özel denilebilecek fakat fazlada önemli olmayan konular yanlış anlaşılmasın fakat bu genel problemle ilgili bir kelime dahi yazılmayınca kızdım ne yalan söyliyim.
Anlıyorum ... şimdi araştırıyorum bişey bulursam yazarım

ok dostum. bende bildiğim ve denediğim kadarı ile diyebiliyorumki usb kablo arı bluetooth kombinasyonu ile bir nebzede olsa sağlanabiliyor bu olay.
Alıntıdır ...
baya uzun uğraşlar sonucunda avea ve turkcell hatlarımla bluetooth üzerinden bilgisayarımla nete girmeyi başardım.madem böyle bi konu açtım anlatıyım da herkes yararlansın.baya uğraştım ama kafam durmuş aslında acayip kolaymış.
1-öncelikle data suıte yi kurun
2-daha sonra hatlarınızın GPRS ayarlarını yapmanız gerekmekte.
3-denetim masası/telefon ve modem seçenekleri/
telefon ve modem seçenekleri ne girdiğinizde modem markasını sorcak onu windowsa bırakın otomatik olarak bulsun .daha sonra data suit cd sini takın ve modemi tanıtın(zaten kendisi otomatik olarak yüklemeye başlıyacaktır).
Şimdi Modeminiz bulundu ve adı =GPRS viaBluetooth= olarak görünüyor.com bağlantı noktası ise com5 olarak bulundu bende.modemi tanıttıktan sonra işiniz çok kolay arkadaşlar.geriye bt la datasuıte programına girmek kalıyor ve GPRS sekmesine tıklıyosunuz oradan hat ayarlarınızı yapıosunuz avea ise aria-internet,turkcell ise turkcell seçenekleri karşınıza çıkıyor.iyi surfler…
NOT:fazla veri transferi yapmayın ve gereksiz yere girmeyin bence.Ben sadece meraktan uğraştım.dediğim gibi fazla veri transferi yapmayın heran konturlarınız dibe vurabilir saygılar….
ok. bloetooth gerekliliği saçma geliyo insana data kablosu ile olması gerek diye düşünüyorum ama nasıl işte?