Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: NFS Carbon
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
nfs carbonu denedinizmi??ben bugun bi cafede denedim gayet iyi gibiydi ancak cafedeki bilgisayarın donanımı dusuk olunca insan keyfini cıkartamıyor..yrn alırım heralde..sizce most wanted'dan nasıl..
teknomag oyun bolumunde yorum yapmistim dun. bence hicbir nfs versiyonu most wanted kadar iyi grafiklere sahip degil Wink
most wantedda ses kaliteside superdi..ama kontrol diğer nfslere gore daha gercekci we zordu..bakalım carbon nasıl?alıp denemek lazım..
ben psp de bol bol oynadim carbonu Big Grin cokda beklendigini vermeyecek gibi geliyor bana Wink
Most wanted need for speed serisi arasında en iyisi denilebilir carbonu bende beğenmedim grafikler kalite güzel taammda görevler çok saçma olmuş canyonve drift zaten drifti oldum olası sevmiyorum en zevklisi drag carbonda varmı bilmiyorum belki ilerki bölümlerde vardır Big Grin ama şehirde gezip diğer sürücüler ile yarışmasıda ayrı bir zevk nede olsa sokak yarışı Toungue
Reference URL's