Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: BAN Listesi :D
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Arkadaşlar !!!
Teknomag.com diğer forum siteleri gibi kuralları olan bir yer değil
Buradaki tek kural "saygı ve hoşgörüdür"!
Burada şu ana kadar "BAN" lanan biri olmadı ama 14 yaşında bir insanın, karşısındaki insanların hiçbirini "ADAM" yerine koymadığı gibi, bu sınıflandırmayı kendisinde bir hak olarak gören "SX1_FORUMLARI" kullanıcısı, "BAN" lanarak tarihe adını altın harflerle yazdırmıştır...

Kendisine, allahtan akıl-fikir ve yüreğine sevgi doldurmasını can_ı gönülden dilerim!

Teknomag üyesi olarak ben, böyle bir ilki gerçekleştirdiği için kendisini kutlarım, Big Grin Toungue Big Grin
Kendisini kutlar ileriki hayatinda bol `BAN` li gunler gecirmesini temenni ederim. Big GrinBig Grin
Boyle bir ilke imza atan basarili `ESKi` uyemize son yolculugunda kolayliklar diler, gelirken 3 ekmek ve 10 yumurta almasini tembihlerim** Big GrinBig Grin

**bu sofrada ona yer yok Wink kenarda yesin Big GrinBig Grin
Big Grin
peki birşey sorabilir miyim?
3 ekmek, 10 yumurta kaç tane süt yapar? Toungue
1 kilo pamuk daha agirdir Big GrinBig Grin
Big Grin Big Grin Big Grin hmm!!!
o zaman, 2 gazete getirsin yeter Toungue
harbiden haketmişti ama =D
elbette haketti!
terbiye sınırını aşmaması gerekirdi
Yalnız ilk banlanan o değil, ben 1-2 kişi daha hatırlıyorum Rolleyes

sırada @aFuckalypse var Big Grin Big Grin
galiba banlanan arkadaş bugüne kadar bi ilke imza atamamış demiş ben bir ilke imza atayım artık... koca sitede ilk banlanan olarak cem ağbininde dediği gibi bir ilke imza atmış...

kendisine başarılarının dewamını dilerim.. Smile
eleman kariyerinin basında daha 14 yasında..kim bilir daha "ban"lar yasıyacak...
bende ayda bir girdiğim için banlanacağım Big Grin

bu kadar, başka yok ancak selam verebiliyorum Sad
her girişimde de kırılıyorum (gülmekten) Big Grin
iyiki varsınız Wink

hayırlı işler herkese selamlar
Frank sen banlanmazsın. Faydalı oluyorsun. Bu eleman baş ağrısından başka birşey deyildi Big GrinBig Grin
Bu sitede banlanan insan ha! Kendini banlatmayı başarabilmek için bayağı uğraşmış olmalıBig Grin

Sınavlarım yüzünden bir süredir siteyi takip edemiyordum,neden banlandı çok merak ettim.
cmert Wrote:Yalnız ilk banlanan o değil, ben 1-2 kişi daha hatırlıyorum Rolleyes

sırada @aFuckalypse var Big Grin Big Grin

Big Grin
Reference URL's