arkadaşlar ben yeni üye oldum cmert kardeşin fw si ve hijacker arkadaşın yazdıkları yardımıyla patch yaptım ama sx1 açılışta format atıyor ve sonra kapanıyor. neden olabilir bir fikri olan varsa lütfen yardım etsin. bu arada joystic le açmatuşu kullanıyorum tekrar yüklemek için öylede açılmıyor.
24 lük flash a 32 lik fw atarsan genelde öyle olur. hijacker kardeş e göndermeni tavsiye ederim telini.
evet 32 lik kart için yaptım ama ben sx1 i aldığımda 256 lık kart vardı yani 24 lükmü 32 likmi bilmiyordum onu yüksek hafıza kartı olanlar 32 lik kart için olanı seçebilirler diye anladım.şimdi deniyorum hala aynı format atıyor sonra kapanıyor.
dostum flash boyutunun hafıza kartınla alakası yok. sende bunu öğrenmiş oldun tabi ağzın yanınca
flash telin içerisinde bulunan bir parça telin yazılımını yüklü olduğu yer. ne olurdu biraz daha dikkatli olsan anlamadığın yeri sorsan şimdi sx1 teknik destek gerektirir senin halledebileceğin bi durum değil.
anladım arkadaşım teşekkür ederim daha öncede sorun veriyordu sim kart reddedildi diye 1 ay kullanmadım yani açmadım sonra normale döndü. tabi şimdi senin dediğine göre servis yolu gözüküyor bana tabi birazda para. tekrar teşekkürler.
ok. tekrar söylüyorum garantin yok ise hijacer bunu halledebilir ona pm atmanı öneririm.
O kadar uyarı yazıyoruz ama nafile ... Tuş boardın sizlere ömür ... piyasada nadir bulunan bi parçadır kendileri ...
bu sorun cmert üstatında başına gelmişti galiba
geçmiş olsun kardeş eğer yanlış flash boyutu yüklediysen MMI bord gümledi galiba...
Aynen öyle, test edip onaylamışlığım var

sırf bu sebepten dolayı fwyi 24 mb flash uyumlu yaptım..flashı 32 mb çıkanlar için patch dosyasını ayrıca koydum..bu önemli detaya halen dikkat etmeden fw yükleyen ve ne yazkki teli zarar gören arkadaşlar olabiliyor.
gg den bozuk al belki şansına çalışır
Yok arkadaşlar. GG da genelde yazılımdan çöken cihazlar hep aynı problemden gidiyor. Ciddi anlamda MMI sıkıntısı var piyasada. Artık adamlar hurda alırken geri almıyorum ona göre diyerek veriyor.
MMI problemi olan cihazlara bir müddet yardımcı olamam üzgünüm. Ama bir kaynak bulursam ilk sizin haberiniz olacak

teşekkür ederim beni aydınlattığınız için biraz geç oldu ama benim hatam. yapmadan önce sormam gerekirdi neyse birtane sx1 daha aldım adam sim kart okumuyor dedi şimdi o cihaza bir denesem olurmu.
Flash boyutuna uygun yazlımı yüklersen tabi olur

sim kart okumama nedeni sim pinlerinden kaynaklanabilir, pinleri cımbız vs. yardımıyla hafif kaldır ...