fw yükledikten sonra telefon açılırken kendi kendine fotmat atıyor sonra beyaz ekranda kalıyor daha sonra pili çıkartıyorum telefonu tekrar açıyorum siemens mobile çıkıyor daha sonra yine beyaz ekran kalıyor bunu nasıl düzeltebilirimn yüklemediğim fw kalmadı telefona :S help me
OFFICAL Fw sürümlerini denedin mi hocam?
yüklemdeiğin FW kalmadıysa sorun donanımsala benziyor, sende hava tabancası ve flux vardı yanılmıyorsam, bi el atıver boardlara

bu gg den yeni aldığım arızalı sx1 kasası kötü durumdaydı kapak falan bişeyler uydurdum biraz adama döndü bütün parçaları çalışıyor flux la ısıttım ondan sonra o kadar çalışır hale geldi ondan sonra daha ileriye gidemedim şimdi tekrar bi kere daha yapıcam bakalım ne olcak ilk geldiğinde ekran sadece kararıyordu o kadar içinden orjinal pil çıktı ama uzun süredir çalışmamış sanırım açılmıyor ve şarz olmuyor o sonraki mesele önce boardı bi çalıştırayımda sanırım birde 32mb flashlı bendeki 24mb olandan daha küçük boyutta bir flasha sahip
Small Type flash anlaşılan (32MB)

ya hala aynı fluxladım ettim fw attım bilmem ne başka bi yerinde problem var sanırım senin fw kurunca x çıkıyorya sadece sağ üst köşede küçük bi yatay çizgi çıkıyor o kadar o halde kalıyor
Tek çare MMI değişimi. Ancak onuda bulmak çok zor malesef. Bulabilirsen eğer 32 MB flash değilse cihazı hiç açmadan e-gold at. Sonra FW yükle ve OK

mmi hangisi ? alttaki büyük boardmı yoksa tuşun altındaki küçükmü ?
Tuşların olduğu board.

peki bozuk olduğu halde nasıl fw yükleyebiliyorum buna bi açıklaman varmı mert ve ben bulamadık

bugün MMI boardın üstünden flashı söktüm ve tekrar geri taktım telefon çalıştı ama artık siemens mobile de yazmıyor fakat swup modda açılıyor fw atmaya çalıştım batarya bitmiş deneyemedim swupta açıldığında çıkan yazılar çıkmıyor

sana göre nedeni ne olabilir hijacker
yaw beyler nasıl cesaret ediosunuz böle şeylere helal..14 aylık (maşaallah) sx1 imin daha vidasına dokunmadım..ben heralde böyle şeyleri bu telefonu gözden çıkarttıktan sonra yapardım..
Walla ben Sök Tak yapınca olmadı bugüne kadar öyle şeyler. Hiçbir fikrim yok

Skmek yerine sağa sola hafif hafif oynatmayı dene. Biryandan ısıt tabi

ilk başta ekran beyaz renk yerine sarı renk veriyordu ama siemens mobile falan çıkıyordu peki sana bişe sorcam bundaki flash sağlamsa eğer 32mb ise bendeki 24 lükle değiştirsem çalışırmı tekrar fw yükleyebilirmiyim en azından tel 32mb olur

Her ihtimale karşı MMI değişimi yaptıktan sonra e-gold atın cihaza

beyler fw yapmak sorumluluk getiren bir iş aman dikkat cmert fw lere devam
up4 yüklü bir anda tuşların görevi değişti..mesela 4 tuşu arama tuşu oldu..3 tuşu silme tuşu oldu..diğerlerine basıyorum ama yazıp hemen siliyo..msj yazmıyo....kamerayı açınca hiç bir huş çalışmıyo..joystick her yerde aynı görevi yapmıyor..yeniden up4 yükledim bişey degişmedi...şimdi servis fw indiriyorum..onu denicem.inşallah düzelir..bir fikri olan.ALLAH razı olsun
evet servis fw yükledim olmadı herşey aynı yine..ne yapıcam şimdi arkadaşlar.yardım edin
therasmus Wrote:up4 yüklü bir anda tuşların görevi değişti..mesela 4 tuşu arama tuşu oldu..3 tuşu silme tuşu oldu..diğerlerine basıyorum ama yazıp hemen siliyo..msj yazmıyo....kamerayı açınca hiç bir huş çalışmıyo..joystick her yerde aynı görevi yapmıyor..yeniden up4 yükledim bişey degişmedi...şimdi servis fw indiriyorum..onu denicem.inşallah düzelir..bir fikri olan.ALLAH razı olsun
UP 4 yüklü iken normal görevini yapıyor muydu ? Yani demek istediğim eğer normalde sorun yok ve sen bir pro yükledikten sonra bunu yapıyorsa *+#+NO tuşları ile format atmayı dene. Belki sorunun düzelebilir.
Ama yine de düzelmezse sanırım cmert ve HiJacker dostlarımızın tavsiyelerini uygula. Umarım sorununun donanımsal değldir.
up4 yüklü iken oldu..orjinal yükledim hiç bir patch falan yok..ilk günkü gbi yani..format attım kardeş yok yok yok..biri yardım etsin
mmc ye de format at telden...
Hmm...Abi ısı vermek sorununu çözecektir ama dikkatli olunmalı.
donanımsal bir probleme benziyor, garanti varsa servise gönderebilirsin ...
garanti yoksa, x55 kablo ile yalnızca E-Gold yüklemeni tasiye ederim ...
freia ile mi atıcam egold yoksa fw ilemi
FW (winswup) ile