benim sx1'in lcd ekranda cizik war birde buzzer upgrade yapıp wazcaydım.geri orjinala dondum we buzzer kasasında izler mevcut..ben baska board takıp fw atarken teli cıkarsam(e-gold'dayken) we tel hiç acılmasa imei no sunu ogrenirlermi..yani garantiye gitse cakarlarmı...lcd'de değiştikden sonra..
abi zaten barkottan okutuyolar yani boardun üstünde etiket varya orayadan okutup bakıyolar
tamamda o etiket boardda değil kasada ..ben sadece main boardı değiştirip flashını ucurcam..
main board değişirse IMEI de değişir. Her halükarda çakarlar durumu. Bence direk garanti dışı.
yapma yaww..soyle e-gold ucsa,tel swup moduna bile gelmese..gerci boardın ustunde biyerlerde mutlaka wardır..
Benim telefonun ekranında da acayip fazla cizikler var görüntüyü bozcak derecede ve bu mart ta garantisi bitiyor aca ekran ciziği garanti kapsamı içindemi birde cmert in fw si yuku garantiye göndersem değişirlermi kapağı??
bi gotur sansını dene ama sanmıyorum degitirceklerini,ben goturdugumde bunlar zamanla boyle oluyor dedi..baya bi kavga ettik..ama sonuc eksi..ister cizik giderici al yada su topice bak..bu yontemi buldum sonuc gayet iyi..
http://forum.teknomag.com/showthread.php?tid=1166
Yöntemini inceledim de çok sakat gibi duruyor sahsen gg'den 6 mlyn a cizik gidericisi almayı düşünüodum ama bi şansımı denemekte bi yarar var bencede..
bencede bi sansını dene..kaybedecek bişey yok...hatta yan tuslardada sorun war de o zaman değiştirebilirler

...
Yan tuş ii fikir gerçektende

Bakalım yutcaklarmı.. Saolasın dahice fikirlerin için
tuşlar basmıyo de hemen board ve ön kapak değişiyor başarıda
tabi bi tuşuda bozacan bişekilde
yada displeks alıcan,süper bi ürün tavsiyedir

yagami Wrote:Yan tuş ii fikir gerçektende
Bakalım yutcaklarmı.. Saolasın dahice fikirlerin için
eyw. hatta arada bi tutukluk yapıyo herzaman değil dedinmi yutarlar

...
sizi tbr ediyorum..

harbiden nasıl etsekte telefonu sıfırlasak diye baya bir çaba harcıyorsunuz...
bu takdir edilecek bi durum...

benim kapagı değiştirmediler serviste sinir olup yan sanayi kullandım,,ama siz bari bazı yontemler sonucunda orjinal we yeni kapaklara kavusun istedim

..
bu tuşlardan birini çakılmayacak şekilde nasıl bozabiliriz misal,ciddi soruyorum