Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: sx1 kasaplarından parcaları kurtarın..
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
bugun sx1 tus takımı aramaya cıktım..zamanında kacak,calıntı cep telefonu vs. işlerinin dondugu biyer wardı oraya gittim..daha ikinci dukkanda kasap elinden gecmiş parcalarına ayrılmış sx1 buldum..yanımda para yoktu sadece alt tuş takımı we joystick'ini aldım 10 ytl karşılığında..numerik tuslarıda alcaktım ama 1 nolu tus kopuktu..bu arada tuslar siyah..adam tus boardunun bozuk oldugunu soyledi..yrn weya daha sonra gidip duruyorsa boardu flnda alcam..yedek parcaya ihtiyacı olanlar bu sekilde bulabilir..
Abi bana saglam bir mmi board bulabilir misin?uygun fiyataSmile
bende de bi bir tane param parça sx1 var bunuda boardı sağlam kapak alıcam onuda çalıştırcam hemide 32mb flash ı var
bi ara bakim walla ama ordanda sağlam cıkarmı supheli..ben zaten gittğimde baya bir parca toplıcam burdakilerde belki lazım olur..
Eskişehir dimi mekan ... Koca İstanbul da parça bulamıyorum adama o koyuyo Big Grin Big Grin
ewet eskişehir..aslında bende nerdeyse burdaki butun telefonculara sordum yok...sonra orası aklıma geldi"bayat pazarı" orda 2.el,kacak,calıntı vs hersey bulunabiliyor..ordakiler zaten sx1'in değil butun tellerin kasapları...
Eskişehir ' e bilet alıyorum ... tutmayın beni ... Big Grin Big Grin
Dikkat o pazardan sakın main board almayın. çalıntıysa IMEI problem yaratabilir Wink
Bende bi geleyim bakalım eskişehire Wink
gelin dostum herzamanWink...
Reference URL's