arkadaslar sx1 mın yan tuslarını takınca
cihzın tusları ya bazıları basıyor yada bazıları yanlıs basıyor bu konuda yardımcı oalcak birisı var mı
Abi keşke sorununu birazcık daha açık yazsaydın.
Tahminim tuşlar yerine düzgün oturmamış.ama düzgün olduğundan eminsen,bağlantı noktalarını tinerle sil.Fayda verebilir.
ben zaten su anda tamırcıyım
hatta ınce tel ile
yok cektım yok yinede yanlıs basıyor
Aynı numerik tuşları sağlam olduğunu düşündüğün bir boardda dene ... sorunun kaynağı belli olsun en azından

1-Abi telefonun bataryasını ayır,bir gece bekle,yeniden aç...
2-İkinci olasılık kısa devre...
aynı sorun benim sx1 de de var dı 1 tuşuna basınca 2 sıfıra basınca # , 7 tuşuna basınca 6 çıkıyordu tuş bordunu değiştirdikten sonra böyle bir arıza çıktı bence farklı bir tuş bordu ile denediğinde sorun düzelecektir ben öyle yaptım sorun çözüldü
ben yaz tatilinde karşılaştım farklı bir durumla .gittiğimiz yerdeki hava çok nemliydi ve tuşlar ya basıyor yada basıpda yanlış tuş komutu veriyordu klimanın önünde bi 5dk falan tutuyordum eski haline dönüyordu seninki ile bi alakası olmaz sanırım ama yinede başınıza gelirse bozuldu diye üzülmeyin sadece nemli bir hava yüzünden

Arkadaşlar problem hakkında fikriniz yoksa lütfen insanları yanlış yönlendirmeyin.
Problemin nedenleri 3 olasılık.
1- Ön kapaktaki tuş takımı arızalı yada temassızlık yapıyor olabilir.
2- Kapak kalitesiz yan sanayi kapaksa uyumsuzlık yapıp boardları sıkıştırıyor olabilir.
3- Cmert in söylediği gibi board problemli olabilir. Değişim problemi çözecektir.
Hımm bir bakalım...
HiJacker Wrote:Arkadaşlar problem hakkında fikriniz yoksa lütfen insanları yanlış yönlendirmeyin.
Problemin nedenleri 3 olasılık.
1- Ön kapaktaki tuş takımı arızalı yada temassızlık yapıyor olabilir.
2- Kapak kalitesiz yan sanayi kapaksa uyumsuzlık yapıp boardları sıkıştırıyor olabilir.
robotica Wrote:1-İkinci olasılık kısa devre...
2-Tahminim tuşlar yerine düzgün oturmamış.ama düzgün olduğundan eminsen,bağlantı noktalarını tinerle sil.Fayda verebilir.
Hımm...
Bataryayı bir gece çıkarma meselesine gelince bu gerçek.Çalıştığım günlerde bir gün aynı sorundan bir sx1 gelmişti adam bataryayı ayırıp bir gece bekledi,telefondaki problem çözüldü

Ben de paylaşayım dedim.
Ama uyardığın için teşekkür ediyorum HiJacker...Saygılarımla.
Sözüm sana değil.. Gözümsün