Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Tüm SX1cilere ve SX1 severlere içten bir merhaba
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Arkadaşlar ne yalan söyleyeyim forum sitenizi googleda sx1 için arama yaparken buldum ve açıkçası çok beğendim. gerçekten sx1 hakkında çok bilgili arkadaşlar ve saolsunlar sorulan tüm sorulara cevap vermeye çalışmışlar.
Bende tam sizin gibi sx1 ile ilgili bir forum arıyordum.
Simdilik forumunuzun sadece sx1 bölümünü inceleme fırsatı buldum.
Diğer bölümlerini de tabiki ilerleyen zamanlarda bakıp elimden geldiğince bilgilerimi paylaşmaya başlayacağım.

Ben_SX1
hoşgeldin kardeşim Wink
Aramıza hoşgeldin. Söyle ocu nu yanına kurul. Beyler sofraya bir tabak daha alalım Big Grin
Valla Self Servis buna deniyor heralde Big Grin Hoşbulduk arkadaşlar.

Arkadaşlar sizden açmış olduğum şu konuya bi göz atmanızı istiyorum.
Fikir, görüş ve yardımlarınızı bekliyorum.
http://forum.teknomag.com/showthread.php?tid=1364
Aynen cevapladım Big Grin
hosgeldin,walla boyle yeni sx1 sewerler gormek cok guzel...
Buyurun dostlar buyurun, Halilİbrahim sofrasına Big Grin

Aşçımız Özgür, Bolulu değil ama idare edin işte Toungue
Hoşgeldin ben_sx1
ismin benq_sx1 i anımsatıyo Smile
benimki benq sx1Smile:Dboard değiştikten sonra etikette siemens yerine benq yazıyor..
evt bendede benqsiemens yazıyo bu arada buZz senin board değişince flash 32 mb oldumu?

Vay be 3 yıldızlı Oldum Smile
benim board değişecek konu hemen dikkatimi çekti Smile ya arkadaşlar 17. gün oldu artık çok sıkıldım gelsin telefonum. bir daha servise gönderirsem ne oluym

bensx1 hoşgeldin bu arada
Serk bence cihazı biraz daha özle. Yakında parasını alırsın. Wink
para vermezler ya keşke verseler yerine bir cihaz verirler bugün umudu kestim izmir çankaya da sx1 bakmaya başladım bile 150 - 180 arası ama pazarlıkla 150 altına bile düşebilir
ben servise board değişimi için göderdiğimde 25 gün geçmişti ama tamiri 15-20 gün arasında gerçekleşmişti ancak elime 25 gün sonra ulaştı. ben sana biraz ümit veriyim eğer başarı servise yolladıysan
bu adrese gir
http://www.basari.com.tr/bteknikservis/cihaz_takip/

müşteri girişine cihazın seri nosunu yazdıktan sonra servisteki durumunu görebilirsin. Wink
luckyesref Wrote:ismin benq_sx1 i anımsatıyo Smile
Hiç böyle düşünmemiştim Big GrinBig GrinBig Grin

Hoşbulduk tekrardan arkadaşlar.....

Bende bi ara başarı'ya vermiştim telefonu. Bi parça değiştirilmişti bende de. Ama tam 40 gün sonra telefon elime ulaşmıştı SadSadSad

Allah sabır versin diyorum serk...
SX1siz kalmanın acısını iyi bilirim...
ben sabırsız adamım zor olacak işim.
ben genpa ya verdim teli ama aynı netten takip genpa da da var günde azami 10 kez site ziyareti yapıyorum. genpa fanatiği oldum en çok tıklayan kişi olarak Smile
luckyesref Wrote:evt bendede benqsiemens yazıyo bu arada buZz senin board değişince flash 32 mb oldumu?

Vay be 3 yıldızlı Oldum Smile
ewet 32 olmuştu..ama belki daha oncede oyledir;ozamanlar bişey bilmiyodukBig GrinBig GrinToungue
hoşgeldin...
soframız herkeze açık, umarım paylaşımın anlamını bilirsin Big GrinToungue

Neyse şaka yaptım, tadını çıkar...
Reference URL's