12-02-2006, 07:00 PM
12-02-2006, 07:01 PM
bluetooth ile mümkün, elimde doküman vardı ama aramam gerekio bulursam paylaşıcam....
12-02-2006, 07:32 PM
bluetooth yok usb kablom var
12-02-2006, 07:47 PM
vala usb ile tam tersi yani, gprs ile bilgisayarı telefon üzerinden bağlandığını biliyorum , bahsettiin olay için şu ana kadar duyduum tek yöntem bluetooth, çalıştırabilen biçok kişi var ama ben denemedim, ancak adsl olan bi evde beleş gprs keyfi "turkcell e nispet olsun" süper olur, bende ilk fırsatta denemeyi düşünüyorum, gprs ten 3-5mb indirebiliceen fiyata bi bluetooth aparatı alınabilir,
--dokümanlar-->>burdan<<
bide işin ilginç tarafı pc ye kabloyla bağlıyken telefondan bağlanmanın ne avantajı olabilirki?
--KONUYUDA MÜSAİT BİYERE TAŞIRLARSA TAM SÜPER OLUR--
--dokümanlar-->>burdan<<
bide işin ilginç tarafı pc ye kabloyla bağlıyken telefondan bağlanmanın ne avantajı olabilirki?

--KONUYUDA MÜSAİT BİYERE TAŞIRLARSA TAM SÜPER OLUR--
12-03-2006, 03:43 AM
Bir SX1 ADSL bağlantısını kullanarak internete Bluetooth üzerinden bağlanabilir.
Bunun nasıl olduğunu denemedim ama internette hatta forumda mevcut anlatım var.
Arama bölümünden ararsanız rahatlıkla bulabilirsiniz.
@appo
Cihazdan bilgisayara internet aktarımı konusunu sormuyor.
SX1 de PC deki interneti nasıl kullanırım diye soruyor.
Senin anlattığın yöntem MPM ile bile mümkün.
Bunun nasıl olduğunu denemedim ama internette hatta forumda mevcut anlatım var.
Arama bölümünden ararsanız rahatlıkla bulabilirsiniz.
@appo
Cihazdan bilgisayara internet aktarımı konusunu sormuyor.
SX1 de PC deki interneti nasıl kullanırım diye soruyor.
Senin anlattığın yöntem MPM ile bile mümkün.
12-03-2006, 11:47 AM
bazi wap siteler bazisi diyilde tum turk wap sitelerde emu yasagi oldugu icin pc den wapa giremiyorum.
hem usb kablo ile cepteki interneti pc de kullanmayin mumkun olmadigini tam olarak biliyorum.ama pc deki interneti cep de usb kabloyla kullanildiginida 100 de 100 biliyorum fakat nasil yapildigini bilmiyorum bu dediklerim yalniz sx1 icin
hem usb kablo ile cepteki interneti pc de kullanmayin mumkun olmadigini tam olarak biliyorum.ama pc deki interneti cep de usb kabloyla kullanildiginida 100 de 100 biliyorum fakat nasil yapildigini bilmiyorum bu dediklerim yalniz sx1 icin
01-01-2007, 09:46 PM
bence bu iş opera ve benzeri prolarla ve bluetooth ile olur.biryerlerde okumuştum bunu yapanlar vardı ama wap değil web sayfalarına giriyor sadece.dolayısıyla ekran web sayfasına göre küçük olduğu için zor kullanılıyor
01-02-2007, 01:41 AM