Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Kasa Tavsiyesi
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Overclock yapıcam psu suz kasa arıyorum 80-90 dolara kadar thermaltake in s-viking serisini alıcaktım ama tr de yok suan o kasaya alternatif hangi kasa alınabilir ?
Sen ne düşünürsün bilmem ama hem büyük olmayan ve modifiye için uygun psu dahil olarak "AOPEN H420B" bence senin için ideal. Dediğim gibi modifikasyon için son derece uygun bi kasa. İç hacmi de gayet geniş. Fiyatıda uygun 50-55$ civarlarındaydı en son,belki daha da düşmüş olabilir fiyatı.İthalatçısı "Çözüm Bilgisayar". Eğer diğer kasalarıda incelemek istersen web adresi aşşağıda.Bilgilenmek isteyenlere duyrulur Wink ( www.cozum.com.tr )

[attachmentid=161]
Kasa oldukça iyi(şık) ve iç hacmi geniş, montajı da rahat.

Güç Kaynağı: 300W

Amd 64 + pci ex düşünüyor sailmakér ilerde o zaman bir psu masrafı çıkartabilir.
evet 300W olduğu için bitek psu masrafı çıkar he bide elektrik faturasına yansır psu değişince Big Grin ama okadar da olsun canım Big Grin bence ii bi kasa ... tavsiye yani zorla güzellik olmaz Big Grin
Bu kasayı inceledim pek hosuma gitmiyor aopen kasalar zaten psu yu ayrı alacagım o yuzden thermaltake s-viking i beklemek en iyisi gibi gold un stoklarında gozukuyo en son ihtimal oradan alıcaz artıq Smile
ben standard bir kasa üzerine tagan psu öneririm.. Zira
biçim olarak daha çok seçeneğin var.

ama çok aşmış istersen thermaltake xaser aluminyum öneririm.. Ama fiyatı biraz aşık onların..
Abi siz kaşındınız ben sadece fiyatı uygun ayrıca kullanışlı bi kasa önermiştim Big Grin Ben size kasa tanıtımı yapayım da içim rahat etsin :w00t:
Kasayı normal birşey alıp Psu da Tagan alırdım ben olsam.

Bu Psu da 64 bit + pci-ex te full kasışta sorun yaşamamamız gerekiyor teknik olarak.

Tagan 480 Watt Black Edition Güç Kaynağı fiyatı: 119$ +kdv evladiyelik Big Grin

TSCT Low Noise Technology (Düşük Gürültü Teknolojisi) 'ne göre üretilmiştir.

Bağlantılar :

1 ATX 20 pin konnektörü
1 12v 4 pin konnektörü (CPU)
1 ATX 20 pins / ATX 24 pins Adaptör
10 4 pin Molex konnektör (5"1/4 cihazlar için)
2 4 pin Molex konnektör (3"1/4 cihazlar için)
2 SATA (SATA Disk Drives)
5 adet velcro bant ile kablo karmaşasına son

[Image: Tagan.jpg]
psu olarak kesinlikle tagan 480 öneririm
kasa olarakta tabiki coolermaster stacker biraz tuzlu ama
420 ile 480 arasında kalmıştı sailmaker, bende 480w al dedim ve şuan Tagan blackedition 480w kullanıyor çok mutlu Smile

Kasada bende Zalmanın fansız olanına aşığım :wub:

sadece rüyalarımızda kalacak sanırım bu gidişle 999$ :fear:
Valla yerde parada bulsam 999$ vermem zalman a neymis yaw, 64 bit sistem kurulur o paraya Benim TT den öneririm kasa alıcaklara montaj olayı cok guzel fanlarıda sessiz , fanların sessizliginden Hdd nin sesini duuyom zaten Big Grin
İmza'mdan da görülebileceği üzere Tagan güç kaynağı kullanıyorum ama şimdiye kadar doğru dürüst -ve uygun fiyatlı- kasa bulabilmiş değilim. Benim takıntım da BTX, mutlaka BTX kasa alacağım!!!
feel

feel hurricne 550w

süper
Kasanın ne marka olduğu önemlidiil kardeş
---1.hafif
---2.küçük
---3.zarif olsun
yatırımı kalite, sessiz fanlara yap
Reference URL's