Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: [Tamamlandı] Ödüllü Yarışma: Son Yazan Kazanır
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Daha önce böyle birşey yapmadık, bir forum etkinliği yapalım diye düşündüm, işte yarışmanın kuralları:

1- Bu konuya en son mesajı yazan kazanır. Kazanması için mesaj yazma süresinden itibaren 5 saat (not: önceki değer 6 saat idi, düşürüldü), başka kimse mesaj atmadan geçmeli. (süre şimdilik çok kalabalık olmadığımız için fazla. Kimsenin hakkını ihlal etmeyecek şekilde, duruma göre değişebilir)

2- Arka arkaya mesaj yazmak ve anlamsız mesaj içeriğiyle ileti atmak yasak ("asdasda" gibi). Mutlaka başka birisinin mesajının ardından yazmalısınız. Sohbet havasında kendinizi tanıtıcı veya başka birşey hakkında olabilir, saçma olmasın yeterli.

3- Kuralların ve ödüllerin değiştirilme hakkı saklıdır. Yarışmayı sadece bir kişi kazanabilir.

ÖDÜLLER

i- Teknoloji Magazin Logo Baskılı ve Göndereceğiniz Bir Fotoğrafın Baskısının Yer Alacağı Özel Galibiyet T-Shirt'ü

ii- 15 Gün Boyunca Mesajlardaki Avatar Resmi Üzerinde Özel Galibiyet Amblemi (bende Süper Mod yazanın yerinde)

Hediyeler çam sakızı niyetinde olup maksat çekişmeye sahne olacak keyifli bir yarışma Wink
hadi bakalm ilk ben başlim ilk defa görüyom boyle bir yarışmayı acacak bi konu bulamadım kendimi değilde ben sx1 imi tanıtayımBig Grin
ooooo birrr b121
ooooo birrr blue ice renginde
ooooo birr 32 mb flasha sahip
oooo bir hijackerın elinden gecmiş telefon
oooo bir cmert up_2 li fw kullanıyo
ooo bir siemens sx1
Bu geceyi atlattınmı, yarın uykuya dalarsa millet gönder Sx1'in fotosunu baskı yapalım t-shirte, amblemide yaparız hemen akabinde Big Grin

bakalım rekabet olcakmı... Smile
benim aletin boardı alman yapımı Smile almanca sayıyım bari
eins -zwei-drei-vier-fünf unddd
SX eins Big Grin bi tuhaf kaçtı yaf

neyse 16,5 yaşındayım yarışmaya aydından katılıyorum lise öğrencisi olup vb vb vb... Smile
tüm yarışmacı arkadaşlara başarılar hak eden kazansın Smile

çok mu kötü oldu beaa Toungue
gayet güzel, eğer senden sonra biri mesaj atarsa birazda Siemens-Benq EL71'yi tanımak isteriz Wink
Excl Yarışmanın süresi 16 saate düşürüldü Swoon
şimdi anladığım kadarıyla pazar 16:00 ya kadar mesaj atılmazsa buraya ödül benim
evet aynen öyle bol şanslar Clapping

belki 16:00 PM belki 16'dan da kısa. Sürenin düşme ihtimali var ama artma ihtimali yok Shifty
cok iyi oldu yaww..forumda bi hareketlilik olurWink
hareket rekabet yarışmaya hoşgeldin Clapping
eyw. sonic dostumda daha fazla bi hareket yok gibi..gerci daha canlanır herall....
kilic41'e yazdığım cevapta çok içtendim. kimse görmese ondan başka birtek o yazdığı için iş biterdi. cok haraket sürenin aşağı çekilmesi daha zevkli olur elbet. bakalım neolacak Rolleyes

daha çok katılım bekliyoruz, şimdilik liderlik sende Wink
bakalım ben biraz daa burlardayım..boyle dewam etsin..kimse dikkat etmiyor heraldeYahoo
sonic dostum bence boyle yarısmaları ayda bir falan yapalım..
bencede yapmalıyız. bu ilki olarak forumda yerini aldı, çok uzun uzadıya gitmeden süreyi düşürerek bitmeli sonra yeni bir yarışma ayarlarız, ödüller de artacak ve gelişecek tabiki belki daha çekici olur ozaman Wink
Ardarda mesaj yazmak yok BuZz Wink
@hijacker
orayı atlamısım dostum kusrabakma..
@sonic
tabiyaa butun millet burdan ayrılmaz..ödüllerde değişik we ilgi cekici olmalı...
bunlara gerenj yok zaten ayrılamıyoruz forumdan ama olsun Smile gzl olmuş böle

dosya yollama işmide bitti el71 ciğime bundan sonra sabaha kadar burdayım haberiniz olsun Toungue
oo tamam tayfa toplanıyor..sabaha kadar uyku yok gibiSmile...
Excl Süre 14 saate düşürülmüştür Swoon
yawas yawas dusuyor...
allahtan dersane yarın öğleden sonrada buralardayım hala ToungueToungueToungue:
bakalım kim en fazla dayanacak....
ipucu: çok fazla tutmayalım sadece bunun için sizi burda beyler saat ilerliyor. Azcık ucu açık yarışma olsun belki benim uykum gelir dayanamayıp giderim sürede öylece durur. Zaten yarın elbet foruma girersiniz bi aksilik olmazsa, süremizde uzun gözüküyor Popcorn

Shifty
wllha işin ucunda teknomag.com commaniac yazılı ödeül war Smile
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Reference URL's